Mk1234 Tsknaltunts bende balık sevmem normalde hamilelikte hiç midem kaldırmaz doktorum regenesis max verdi bana içinde balık yağı da varmış☺️
Bsrlmnemr Tsknaltunts bende Krilom omega 3 kullanıyorum balık yağı gibi işte değişik bişi tiksine tiksine içiyorum. Balık yediğimiz zaman içmesek olurmuymuşşşş :)) bende balık sevmem ama balık hapından iyidir
Tsknaltunts Mk1234 balık severim aslında ama doktor bana virüsten dolayı yasaklandı gibi bişey söyledi bende korktum yemiyorum daha balık hapı verdi oda eczanelerde yokmuş 🤷♀️ Başka doktora da gidemedim virüsten dolayı, sağol canım bakayım ben 😊
Tsknaltunts Bsrlmnemr bende hap içemem normalde zor içiyorum balık ta severim aslında ama son gittiğim doktor virüsten dolayı balık yasaklandı gibi şeyler söyledi bende korktum yemiyorum balık hapı araştırıyorum sağol canım 😊
Bsrlmnemr Tsknaltunts aaa balık yememek mi gerekiyormuş ben bunu bilmiyordum bu hafta yedim o sebeple
coskun11 Ben regenesis max kullanıyorum tadı vs yok önyargım vardı hatta balık haplarına bu çikolata renginde asla tadı ağzına gelmiyor ve içeriği çok zengin. Ona bir bakabilirsin canım doktoruna danışıp.
2mucizembenim Bende imom omega3 kullanıyordum ama artık eczanelerde bulamadığım için regenesis max kullanıyorum , bundan da memnunum
Tsknaltunts 2mucizembenim banada onu yazmış doktor bulamadım bende başka yazmasını isteyeceğim sanırım sağol canım
Tsknaltunts Umaaay24 canım balık yemiyorum dedim o zaman doktor yazdı sen söylüyorsun diye biliyorum ve devlet karşılamıyor ilacı
Umaaay24 Tsknaltunts ben de bu aralar yemiyorum hiç bende isteyeyim kaç haftalıkken başladınız bir de ne kadar