Elifcek elif1919 29+5 İkizlerimi bekliyorum 😇 Sadece ağırlaştım . Oturup kalkarken bebekler vajinama baskı uyguluyor karnımı sürekli tutarak hareket ediyorum her an düşecek gibi sanki ya da ben öyle hissediyorum bilemiyorum 🧐
ikiprensannesiiii Eminayenigun aynı ben yaa kramp değil resmen sızı giriyo sanki üzerinden tır gecmis gibii magnezyum eksikliğinden dediler kan verdim bende bugün
elif1919 ozgnur her yerim ağrıyor ve ara sıra nadir olarak dikkat ediyorum rahim batması gibi birşey hissediyorum
Yeter61 Sırt ağrısı ve sol kalcamda ağrı ile geçiyor..zor yatıp kalkıyorum valla 😔 inşallah bu kalca ağrısı biran önce geçer..
Beyzaharun elif1919 daha çok erken değilmi doğum planı için bende 30. Haftamdayım hiç dr um doğum şeklinden bahsetmedi henüz zaten erken diye biliyorum bu haftalarda
elif1919 Aydan95 Dikkat ediyorum sık sık olmuyor yorulursam veya farkında olmadan çok ayakta kalırsam oluyor
SedaAydemir elif1919 sürekli sola yatmaktan agrılı geceler ve yürürken belimde tutulma 🤷🏻♀️ Çok şükür ama onlar iyi olsunda 🤲🏻
SedaAydemir elif1919 sürekli sola yatmaktan agrılı geceler ve yürürken belimde tutulma 🤷🏻♀️ Çok şükür ama onlar iyi olsunda 🤲🏻