Annee23 Merhabalar, 12.haftadan sonra regenesis max kullanmaya başlayan var mı ? faydaları nelerdir önerir misin
Minedy Annee23 sağlık ocağının çeşit çeşit verdiği vitaminlerin hepsini ve daha fazlasını içerisinde barındıran bi hap olduğu icin çok fazla ilaç içmekle uğraşma direkt tek bunu iç yeter deyip vermişti drum.
Mk1234 Annee23 bende 12. Haftadan sonra başladım 1 hafta hergün içtim bende bulantı yaptı doktorum 1 gün iç 1 gün içme dedi o şekilde kullanıyorum ☺️
Busbusvehashas Annee23 ben gebelikten önce 1 ay gebelikte de 3 ay kullandım sonra bıraktım sadece demir ve d vit kullandım 🙏🏻 Çokta memnundum regenesisten ❤️
Annee23 Minedy kaç haftalık hamilesiniz ? Ya bende bunu Ve Demir ilacı içiyorum.İçerisinde folik asit var ondan dolayı diyorlar ya 12.hafta da folik asit kesin ama bu ilaçta folik asit mevcut o biraz kafamı kurcaladı.
coskun11 Ben de kullanıyorum normalde sadece haftasonları iç yeterli demişti bir ay önce gerçekleşen rutin kontrolümde ise her gün kullanmaya başla virüse karşıda bağışıklığını güçlü tutalım dedi ve her gün kullanıyorum. Şu an 24+5 deyim.
coskun11 Annee23 bir aydır düzenli olarak her gün alıyorum,almaya da devam ettirir diye düşünüyorum bakalım😊
Momm90 Gebeliğimin başından beri kullanıyorum 37 haftalık oldum doğumdan sonrada kullanmayı düşünüyorum bir süre açıkcası hapın birçok faydasını gördüm çok vitamin kapsamlı bir ilaç herkese tavsiye ederim
Zeyneptoprak Annee23 ben oğlumda kullandım şimdi kızımda kullanıyo doğum sonrasıda kullanıyosun eczanelerde pahalı biraz netten alabilirsin ben öyle yapıcam
Bbsraa Annee23 hamileliğin en basindan beri kullanıyorum . Balık yiyemiyorsan devam et dedi doktorum hala da iciyorum . Zaten vitamin balık yağı omega fln içerdiği için devami getiriyor doktorum.