Aysenur45 Merhaba hanımlar, birkaç gündür çatı kemiği ağrım var. Aranızda hiç yaşayan var mı ? 22 haftalik gebeyim, bu ağrı erken doğum riski yapar mi ?
MinikTavsanim Aysenur45 aynı haftadayız seninle cnm benm 19 da basladi yürüyemiyorum yatakta yan bile dönemiyorum olduğum yerde kalıyorum 😭
EdibeHiraToprak Yok yapmio canim 29 haftadan bu yanada ben cekiorum rabbim yardimcin olsun cok çok zor . Gecmiyor agrikesici magnezyum hapı verio doktor al kullan biraz rahatlatiyor . Şuanda 35+6 yim artik bırak yurumeyi yattigim yerde bile sizlio duramıyorum ağlıyorum ama yapılacak bir şey yok
Aysenur45 EdibeHiraToprak Amin teşekkür ederim, ben yurtdisinda yaşıyorum ve malsef ki buradaki doktorlar çok ilgili değiller önemsemiyorlar 😒 Allah seninde yardımcın olsun, sağlıcakla al evladını kuçagına insaAllah🤲🌸
EdibeHiraToprak Aysenur45 aminnins . Disarida olmak cok zor alahim sana da sabir versin canim sende sağlıcakla alırsın ins kucagina bebeğini 🤲
EdibeHiraToprak MinikTavsanim aynibdertten muzdasınız rabbim yardımcımız olsun . Sizin bebegin hareketinde birden bire azalma oldumu . Benim dun cok hareketli durmayan bebek şimdi 3yada 4 kere boyle hafif vurdu baska yok bas agrim cok
MinikTavsanim EdibeHiraToprak cnm bazen 1-2 defa hareket ediyor bazen cok ama buradaki postlardan gördüğüm kadarıyla bu haftalarda düzensiz olabiliyormus netten baktım 27-28 de düzenli olmaya basliyormus inş bi sıkıntı olmaz