2melekannesiyim Öncelikle kucağına sağlıkla alırsın inşallah bebisini canım.
hamile kalmayı çok isteyen biriydim. 5 ay 6 ay hamile kalamadım. Sonra oluruna bıraktım her adetim geçiktiginde test yapıyordum fakat hep sonucu hüsran. Son adetim tam 28 gün gecikti bu sefer oldu dedim.10.günü gidip test yaptım sağlık ocağında ama sonuç negatifti.doktor da çok yeniyse değerlerin düşük olduğu için böyle çıkmış olabilir. Bir hafta daha bekle yine test yapalım dedi. Ben bir hafta daha bekledim. Doktora gittim bu seferde ultrasyonla baktı bisey yok dedi. Çok üzüldüm.28 güne kadar bulantim vardı ama artık hamile olmadığımi biliyordum. Hastanede bile yattım ishal bulantı kusmadan. Neyse 28.güne geldik ve ben adet oldum. Son adet tarihin 25 ağustos. Aradan bi 25 gün geçti bende yine bulantı, özelliklede sabahları çok bulantim oluyordu.istahim kapanmıştı, hiçbirşey canım istemiyordu. Goguslerimde de bir dolgunluk hissediyordum.fakat adetim yaklastigi için ondandir diyordum bir hafta ben böyle.bulantılarla yaşadım, hastaneye gidip serumlar taktım.cok kötü oluyordum. Bir sabah uyandım, yine aynı bulantim. bulantii ilacı vardı ev de içimden bir ses bana içme dedi sanki ,eşimi aradım bir test alirmisin,ona göre ilaç kullanacağım dedim. Eşim testi alıp geldi ve sonuç pozitif anında cikti çizgiler ve çok koyu renkte çıktılar o anki heyecan bambaska birşey. O heyecanla zaten hamileyim diye bagirmaya basladim.esimde hemen yanima geldi sarildik birbirimize aglastik,hem gülüp hem ağlıyordum. Hayatımın en güzel anıydı 🎀🥰 büyük ihtimalle ben adet gördüğümde hamile kalmisim. Geçen ayki adet de ondan 28 gün gecikmis demekki😊