Melisaycl Biraz uzun olabilir ama okuyun sizinde boyle bisey gelmesin basiniza.... Arkadaşlar 34+4 haftalik olduk bugun oglumla dun saglik ocagina kontrolum vardi gittim bi kac gundurde surekli kasıklarim agriyodu soyledim neyse yattim sedyeye biaz yasli bi hemsire ama dinc boyle tecrubelide belli bebegi eliyle yokluyodu karnimda cihazi koydugu yerde direk kalp atisini buluyodu aramiyodu iki saat neyse eliyle bakti yine bu kez uzun uzun bakti kontrol etti cihazi koydu kalp atislarini dinledik ama ultrason dgil baktigi bi hoparlor gibi bisey var ucuda ultrason basligi gibi karnima ustten bastirdi kasiklarima cok bastirdi acidi baya sora kalktim canim dedi seni korkutmak istemem ama bebek dogum pozisyonu almis dedi dogum kanalina girmek uzere dedi en yakin zmnda doktoruna git o engeller suan erken dogum riskin var senin dedi bnde cok korktum yani sors esimi aradim hemn isten izin al dedim yarin doktors gidiyoruz boyle boyle dedi hemsire dedim izin aldi oda sora devlet hastanesine gidiyodum kontrollere hep sora hastaneyi aradim bnm gittigim doktor yokmus hatta hic yokmus bi doktor varmis onada ben gitmek istemiyorudum hep duzgun ilgilenmiyo dye begenmiyodum randevumda yoktu acilde sevk ederiz dediler acile gel dediler neyse sora esim ozel hastaneyi aradi randevu aldi devlette sora beklemeye ugrasmayalim dye neyse bugun gittim doktor bebek donmus dedi ama normal dedi bi riks yok dedi biaz kilo almissin dddi bebegin basi asagida ondan hemsire oyle sanmistir dedi ntsye bagladilar bugun ilk defa ordada normal hersey allh sukur dogum icinde ozel hastaneyle konustuk orda olcam buyuk ihtimalle oyle iste hemsire bizi boyle bi korkuttu benimde kasiklarimda ogri vardi kac gundur ondan oluyo heralde dye daha com evham yapmistim allhtan bisey yokmus daha once sizede boyle dendimi basiniza geldimi ?🌷🌷
Pcoslubiranne Melisaycl 35 haftadan sonra risk en aza iniyor korkma.Haftan çok erken değil.Bebek büyüyor normal ağrıların da.