kubra1997 Merhaba hanimlar 8 aylik hamileyim hamileligim surecince bazi özel sebeplerden dolayi surekli agliyorum ve üstelik bu 8 ayin icindr cok fazla sikinti cektim surekli göz yaşi ile gecti cok sıkılıyorum inaninki artik kaldiracak durumda degilim bazi seyleri çok korkuyorum bebegim doğduğunda hamilelik boyunca etkilendigim ağladigim seylerin belirtisi olurmu bebegime zarari varmi benim gibi duygusal icten herseye aglayan sizlanan olupta bebegi sakin dogan varmi suan 33+3 haftaligim....
Ruveyda_ kubra1997 bebeğin tabiki etkilenir kocan nerde senin neden sana destek olmuyor böyle bir süreçte
Emossehmus Sadece dua et bitanm rabbim iyilestiremeyecegi hastalik derman olamayacagi dert vermez bnm yengemde oyledi senin gibi skntilari vardu hep agliyordu ama kizi tam bi prenses dogdu gayet sakin ve uysal bi cocuk oyuzden boyle seyleri fazla takinti yapma zaten sorunlarinda varmis dua et kndine boll boll bnde edicem sana derdi olan butun annelere ve adaylarina😚😚
kubra1997 Emossehmus ALLAH razi olsun inseALLAH RABBIM duzeltsin inseALLAH benimde yavrum hayirlisi ile en guzel sekilde saglicakla huzirla neseyle gelir tum ummetinki tüm annelerinki inseALLAH RABBIM sikintilarimizi yüklerimizi hafifletsin inseALLAH
Emossehmus kubra1997 Aminn bitnm bnm sende bna dua et olurmu bnde ikinci gebeligimi yasiorum ilk gebelimde 4 aylikken kalbi durdu 3 ay once suan yine hamileyim 2 aylik korkuyorum bunada bisey olacak diye dua ediyorum hersey allhtan
kubra1997 Emossehmus inseALLAH bizniALLAH birsey olmaz her daim RABBIM yardimcin olsun RABBIM hayirli olani nasip etsin inseALLAH dua edicem inseALLAH
Emossehmus kubra1997 saol güzelim bnm allh razi olsun seninde skntilarina sifa olsun bu bebiş sana ugur getirsin😚😚