Bernayksl Alt tarafimda batma oluyor , bazen aşağı inmiş gibi karnım yuruyemiyorum mide yanmam çok oluyor vede sümüksü beyaz, sarı akıntım oluyor bunlar doğumla alakalı bir belirtimidir
Bgm_01 Bernayksl aynisi bendede oluyor canim 37+6 yım benim cok fena belim ve kalcam agriyo yürümekte zorlaniyorum sendede oluyomu
Sedanur26 Bernayksl benim de beyaz akıntım çok oluyor bazen adet sancısı geliyor bide belden buruyor 37+3 ün bir an önce doğurmak istiyorum
Ecebati Bernayksl aynı akıntı bendede var acaba doğum belirtisi mi diye merak ediyorum son zamanlarda arttı kokusuz beyaz yapışkan akıntı
Zehramomm Bernayksl ben 40. Haftadayım bu dedikleriniz doğum belirtisi değil bence ben aylardır bu durumdayım benim akıntım sarı yeşil geliyo hep 😊
Bernayksl Bgm_01 evet ya o bel ağrısı mahvedyr beni eklemeyi unutmusum sanki doguracak gibi alt tarafım
Zehramomm Bernayksl ben öyle bişey hissetmiyorum şuan canım o yüzden bişey diyemem ultrasonda doktor görür kanala girdiğini 😊
Mekamu Bunların hepsi normal görünüyor. Doğumun yakın olduğunda zaten sancıların şiddeti seni evde oturmayacak 🙋🏻♀️
Hatice_Bahri Bernayksl onlar son aylarda oluyor hatta benım sancılarımda oluyor aynı senın günüyüm bende ama bu pazartesi sezeryan doğumum olcak Allah’ın ıznıyle normalde 12 gün var doğumuma
Gizemert Bernayksl 37+5 deyiz bizde aynı durumlar bende de var ama kontrole gidiyorum herşey normal ne zaman gelecek bu yavrucuklar sağlıkla gelsinler tabi önemli olan o 😁🤲🤲
Ceylan35 Bernayksl aynen öyle kuzum ortalık çok fena insan tereddüt ediyo bakalım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah