Prensannesii38 Selam kızlar bugun kontrole gıttım 33 haftaya gırdık bebegın kılosu 2 kılo 180 grammıs yuzunu gostermedı bıdıgım.. 15 de bir gorusecekmısız doktorla artık squat hareketı yapmam gerektinı soledı merdiven in cok dedı 4 kere 5 katlı yere sonra nisanın gelınce cok onemlı degıl yakın zamanda dogum olacagını belirtisi dedı suyun gelırse muhakkak benı ara dedı sancıların 20 dakika da bı gelınce hastaneye gel dedı daha uzun surelı olunca evde oyalan dusunu al dedı normal dogumda bıde prenses dogum oluomus sancılara dayanamazsın onu belden yapıyoruz dedı 🤷♀️ sımdılık boyle sızler nasılsınız umarım yardımcı olmustur soledıklerı bıde ben 15 kılo almısım dıkkat et dedi 🤷♀️
Anrebasum Prensannesii38 32 de benim doktorum bunların hepsine erken dedi 36 dan sonra baslaticaz , durumlardan dolayi da 35 36.haftada gelmen yeterli dedi hareketleri vs duzenli ise tabi.
Prensannesii38 ozlem_1990 doktorum normal dogum olma taraftarı belkı o yuzden ama gecen izledim banu cıftcı asırı abartmadan yapılabilir demıstı 🤷♀️
2mucizembenim Aynen banada çok erken geldi squart felan , en azından 35 den sonra yapmak daha tedbirli gibi
Ms2107 2mucizembenim ben de 35 haftama girdim en son 34 de gittim geçen hafta doktorum bana 36 da başla dedi doğum hazırlığına 33 de yaparsa bunları 36 da doğurur erken olur haklısınız
Prensannesii38 2mucizembenim banu cıftcı de uygun dedı yavas yavas baslamak lazımmış tabıkı cok yuklenmeden ama normal dusunuyosan sımdıden merdiven in cık 4 defa 5 katlı yere dedı yavas yavas squat yap 4 5 kere dedı 🤷♀️
Prensannesii38 Ms2107 gecen banu cıftcı canlı yayın yaptı oda yapabilir hamıleler dedı cok abartmamak sartı ıle bes defa en fazla tabıkı cok yuklenmemek lazım
Prensannesii38 Anrebasum yanlıs bılgı vermek istemem her doktorun gorusu farklı ama ben canlı yayında bı kac doktordan da dinledim mesela bagdaş kurarak oturun dedı bunların faydası oluomus
Anrebasum Prensannesii38 Sen gene de dikkatli az ölçülerde yap. Erken dogumlar stresten dolayi da bu dönemde cogaldi tetiklemesin dogumu herkesin yapisi farkli 🙏
Nurhayatymnli Prensannesii38 aa ne faydası oluyomus ben hamiligimin basindan beri o sekil oturuyorum 😂 baska sekil hic oturamam
Prensannesii38 Nurhayatymnli valla bebek pozısyon almada kolaylık saglıomus kanala girmesinde felan faydalı dedı yanı 😄
2mucizembenim Prensannesii38 O yüzden önermiştir yawaşdan başla diye ilk doğumlar genelde uzun sürüyor açılma vs. ama bünyeyle alakalı tabi birazda
Nurhayatymnli Prensannesii38 31. Haftamdayken doktor dönmüş dediydi bence onla alakasi yoktur olsaydi daha erken donerdi ama bacaklar biraz acik duruyo ya bekli rahat ediyordur 😂