Happybsrn glbyz1998_ kimyasal gebelik sonrası adet düzensizliği yaşadınız mı ben de bi kere adet gördüm şimdi yine çalışmalara devam
glbyz1998_ Evet ilk adetim 1 hafta gecikmişti sonrası yine 2 3 gün geçikti ondan sonraki ay hamile kaldım zten adet düzensiz oluyor yani çalışmalara devam et ama fazlada üstüne düşme akışına bırak ben ole yapmıştım ve çok şükür hamile kaldım
glbyz1998_ Evet ilk adetim 1 hafta gecikmişti sonrası yine 2 3 gün geçikti ondan sonraki ay hamile kaldım zten adet düzensiz oluyor yani çalışmalara devam et ama fazlada üstüne düşme akışına bırak ben ole yapmıştım ve çok şükür hamile kaldım
Zuhraa ayminaninannesi aslinda degerlendirmedim. doktorum korun dedi korumadım sadece en yuksek zamanda 1 kere ilişkiye girdim o ay içinde şuan 25+6 hamileyim canım.
ayminaninannesi Zuhraa anladım canım beni. Eşim yok askerî personel 3 ay snra gelicek yumurtlama günleri değerlendirdim snra hamile olduğumu öğrendim en son kandilden bir gün öncesini degerlendirmistim senin gibi 1 günü o yüzden sormustm
Zuhraa ayminaninannesi yaa allah kavustursun❣ folik asidi kullan cok etkisini gorursun yakinda da guzel haberlerini alma dilegiyle diyorum ❣