Demeteser İyi günler arkadaşlar benim idrar yolu enfeksiyonum var ve şuan corona durumundan dolayı hastaneye gidemiyorum acaba bildiğiniz iyi gelen bir şey bar mı
Sinem67 Demeteser bnde de var doktr antibiyotik yazmstı. Snra Bi tık azaldı geçmedi. Bu ayda kapsul verdi vajinadan kullnıln. Bn birde elma sirkesi i selpaga damlatıp onunla taharet alıyrm. Onuda burdan ögrendm işe yaryr
Gkc2144 Demeteser bende de var ne yaptım geçmiyor artık ağrıdan ağlayacam çözüm bulursan lütfen bana da yaz
Aslihansan Demeteser bol su iç ve tuvaletin geldiğinde tutma. Su enfeksiyonu söktürür. Bana da ilaç vermedi çok su içerek atlattım
Glcnazz10 Sinem67 bende bunu yeni öğrendim sadece sirkemi koyuyosnz su falan katıomsnz taharet derken siliosnz demi afedersnz
eda06nur En az 2.5 litre su içmenizi öneririm ve tuvaletiniz gelir gelmez beklemeden tuvalete gitmenizi
Esinymn İç çamaşırınız pamuklu olması gerekiyor bu durumda bir de iç çamaşırlarınızı ayrı yıkamanız gerekiyor.bol su ile vajinayı temizleyip pamuklu bebeklere kullandığımız Ağz mendilleri ile kurulanması gerekiyor. Evet bir de 2.buçuk litre su içmeniz gerekiyor.doktora gitsen ilaç vericek antibiyotik ama kökten kesmiyor tekrar nüksediyor.muhakka iç çamaşırınızı ütülemeniz gerekiyor bu sayede daha da rahat edeceksiniz😊
sevillia Bende yıllardır vardı bu illet hala da devam ediyor kac kere ilaç fitil falan verdi doktor yine tekrarlıyor asırı enfeksiyon vAr iltihap yani🥺 normal doguma engel olurmu acaba bu
Gkc2144 sevillia aynı durum bende de var bebeğe bulaşacak bebeğe bir şey olacak diye korkuyorum kendimden geçtim
Anrebasum sevillia Canim kontrol altina alinamazsa sezeryan daha saglikli. Cunku normalde enfeksiyonun anneden bebege gecme olasiligi da oluyor Allah korusun.
Sinem67 Glcnazz10 cnm sadece selpaga damlatıp az bişe. Snra siliyorum. Yıkanrkende en son su katıp onunla yıkanıyrm. Saclar ada cok iyi gelyr. Kokusu kalıcı degl korkmayın. Bn tekrar kan verdgm de azalma olmustu