Seydadvc Kızlar dün yaptığım testte çift çizgi çıkmıştı silik pembe atmıştım ama bugün 19;20’de tekrar idrar testi yaptım tek çizgi bunun nedeni ne olabılır hala adet gormedım https://imgyukle.com/i/Qgutfj Cevaplarsanız sevinirim 😞
Ruveyda_ Seydadvc çift çizgi çıktıktan sonra tek çizgi çıkıyorsa bu test bozuk olabilir . Çiftten sonra teke donen hiç duymadım kan testi yaptırsana canm için rahat etsin
Fuliaa90 Yada sabah ıdrar ıle yap canım ebe bir arkadasım oyle demıstı gün içindr sivi tuketımı vs etkılıyormus
Ruveyda_ Seydadvc ne zaman yaptın bu testı belki bekleyince çizgi netleşit benm ole olmustu tam bsey yok dıyıp atarken bi baktım 2. Çizgi hafif belirmişti
bbhhrr5289 adetin ne kadar gecikti erkense cikmayabilir bi sure sonra tekrar dene benimde once cift silik sekilde sonra tek aradan bir hafta gecince de cift cikmisti
Seydadvc Bu saatlerde idrar testi yapıpta yanlış çıkan varmııı yada testi birgün önce pozitif gösterip bir gün sonra negatif gösteren varmı lütfen cevaplarsanız sevinirim panik oldummm kızlar