seyhan-nur00 Sedafatihh doğum yapali 8 gün oldu ilk başlarda acıyodu ama simdi tamamen acısı bitti sadece hafif hafif batıyo kac dikis atıldığı soylenmedi erip gidicek dikisler onemi yok kactane oldugu dendi😊
LittleAnne Deletedmom92 çok sağol canım 🙏🏻 Sürekli ediyorum o duayı pozitif olmaya çalışıyorum yaşayıp görücem artık hakkımda hayırlısı teşekkür ederim yorumun için😘🥰
seyhan-nur00 Mervee09 bacaklarını açıyosun ve iki parmağını sokup alttan açılmana bakıyolar bende çok kotkuyodum kasıyodum ama sürekli baktıkları için alışıyosun😏
Zhrnz Sunay10_ olabiliyo heleki son dönemdeyseniz ama artarsa genede bi dr kontrolü olmanızda fayda var benim 40 haftam doluyo diye gitmiştim 2 cm açılma var dediler bugün ve bebek iyice kanala yerleşmiş ondan ağrı olabilir dediler
Sunay10_ Zhrnz 35/4 daha canım benim pazartesi gittim kanala girmedi dedi kafası ama haftaya yine gidicem
Yasemin-Sakar07 seyhan-nur00 güzel bir doğum hikayesi olmuş :) sağlıkla büyüsün bebiş . 3 ıkınmada da sonuca ulaşman gayet başarılı canım masallah :) bizim de son 5 günümüz kaldı umarım böyle çok zor olmayan bir doğum hikayesi de bizim olur . 🙏🏻