brnr09 Kızlar merhaba. Sidefer toz kullanan var mı aranızda? Nasıl içiyorsunuz aç mı tok mu? Bir de direkt ağzıma döküp ağızda eritecek miyim bunu nasıl yapacağım ? doktorum hiçbir şey demedi.
Betulaks brnr09 bana dr um kabız olmamak için vermişti tok karnına direk ağıza dökup içiyordum kolalı jelıbon gıbı tadı var zaten ☺️
Cerenssn brnr09 fark etmiyor canım ister sabah ister akşam iç ağzına döküyorsun suda eritmene gerek yok
Betulaks brnr09 ilk başta bir defaydı sonra tekrar tahlıl sonucundan sonra sabah akşam olarak kullan dedi dr’um
2104 Ben iki defa kullanıyorum. Sabah ac ve gece yatarken. Ama tok kullanışdığım zamanlarda var sanırım bu kan ilaçında farketmiyor aç tok
Ozgelin Dilinin altına dök emilimi kolay oluyor..süt ve süt ürünleri tüketme yani arası açık olsun..içtiğinde bol c vitamini al daha etkili.
Zilanaaa Sabahlari ac karnina almami soyledi doktorum, demir ilaclari ac karnina alindigi zaman emilimi daha kolay oluyormus.. ayni anda meyvenin suyunu da icerseniz emilim yine artiyormus. Sideferin 3 formu var, benimki toz seklinde, Agiza döktugunuz an eriyor zaten,