Happybsrn Ben ovulasyon yapmıyorum düzenli ilişki oluyo gerisi Allah'a kalmış inşallah hayırlı haberler alırız
Gizemnaz_ Meerryy cizgiler nasil canim belli oluyormu yumurtlama donemin yaklasmismi benimde 3 mayis🧡
Meerryy Gizemnaz_ kuzum silik değil çizgiler hatta Instagram dan Bi sayfadan aldım acaba mı dedim sordum yok daha koyu olması gerekiyor dedi bekliyorum kaçırcam diye de korkuyorum 🙈 senin nasıl? Bi de yumurtlama yakın olunca belirti fln oluyor mu acaba testte?
Gizemnaz_ Meerryy canim ozman yakın yumurtlaman zaten takvimlerde bugunlerde basliyor gozukuyor🧡 ben ovu yapmiyorum ama batmalar oluyor ve akıntım olmustu ordan hissediyorum zaten esimle sıkı takip yapiyoruz iliskiyi 2 gunde bir oyuzden ovu kullanmadim
Meerryy Gizemnaz_ kuzum ben de bugünden itibaren 2 günde bir denemeye başlıcam riske atmak istemiyorum. Akıntı bende de başladı
Gulceefe-00 Ben şu an adet dönemindeyim bitince hemen ovulasyon başlayacağım. Umarım mayıs ayında hepimiz güzel haberler alırız 🤲😊
Birnefes Benimde 29 u regilim 1 nisanda regl oldum 12-13 nisan yumurtlama oldu suan owulasyonu braktm tek cizgiye dustum artk