RabiaMG Zezeze prilam kullaniyorum burda da cok fazla kullanan var gece yatmadan 2 tane ic demisti doktorum suan 1e dusurdum bitince icmemeyi denicem 😊
Kubrakar27 minikbademm ben 8+3 te kalp atışı duydum canım acele etmıssın biraz 7 haftada bile duyulmadı benımki
FlowerPower minikbademm daha çok erken. Biz kalp atışlarını 7. haftada duyduk. Şu an 9+2 haftalığım kendimi çok enerjik hissediyorum. Kesinlikle bulantı, baş dönmesi yaşamadım. Her hamilelik farklı tabii. Umarım böyle devam eder 🙏🏼🤗
minikbademm FlowerPower inşallah böyle devam eder inşallah benimde öyle olur ya masallah cok özendim suan sana 🙏
Angelada fatmanurkorkmaz1806 10 haftayi bekle diyorsunuz boş gebelik olabiliyor ilk zamanlar beklenmez doktora gitmesi gerek
fatmanurkorkmaz1806 Angelada bebeğimi boş gebelik deyip alacaklardi o yüzden diyorum 8. Haftamda doktor hala bişey göremedi boş gebelik dedi kürtaja gel yarın dedi iyiki onu dinleyip gitmemisim 10+2 de kalp atışı duyduk bebeği gördük bazıları geç döllenme oluyor şimdi 16+4 uz kızımı kqybedecektim yoksa.
Aysmtngl BegumIscanTunc bugün yeni bişey denedim araştırdım da baya zencefil çayı hem çok faydalı hem çok etkiliymiş inşallah işe yarar
Evita minikbademm kalp atışı ile bulantı ve başdönmesi arasında bir bağlantı yok. Bazılarında hiç bir belirti göstermiyor.Kiminde kalp atışı 9. Haftayakadar duyulmuyor. Bunun için kendini strese sokma.
Angelada fatmanurkorkmaz1806 hmm benim 8 inci haftada aldilar sağlıksız gebelik demişti güvendik başka doktora gitmedik. Ama yine de baktirmasi lazım 6+2 de duyduk biz tekrar hamile kaldım
fatmanurkorkmaz1806 Angelada bana da sağlıksız dediler ama hiç de öyle değilmiş sadece geç döllenme imiş
Zezeze [bilinmeyen] gittim ama suna şaşırdım pazartesi gel kalp atışı duyacağız dedi 5+5 haftada nasıl bir kalp atışı duyacak anlamadım en az 7. Hafta olması gerekmez mi
Zezeze [bilinmeyen] gittim ama suna şaşırdım pazartesi gel kalp atışı duyacağız dedi 5+5 haftada nasıl bir kalp atışı duyacak anlamadım en az 7. Hafta olması gerekmez mi
Zezeze [bilinmeyen] [bilinmeyen] gittim ama suna şaşırdım pazartesi gel kalp atışı duyacağız dedi 5+5 haftada nasıl bir kalp atışı duyacak anlamadım en az 7. Hafta olması gerekmez mi