pamuk32 Kızlar bunu yaşayan var mı sürekli süt beyaz akıntı yaşıyorum kokusuz.. normal deniyor ama yasayaniniz varmı merak ediyorum. Özellikle bebeğim hareket ettikçe
Greyy90 pamuk32 yaşıyorum canım o derece ki günlük değiştiriyorum ıslaklık oluyor özellikle hareketliyken birden akıntı geliyor
kumsalasel_1034 pamuk32 Aynısı bende de oluyor canım hareket ettikçe ıslaklık yaşıyorum baskıdan dolayı sanırım bugün doktora gittiğimde sordum tehlikeli bişey değil dedi
pamuk32 Greyy90 aynen canım bende oyle.. korkuyorum bazen islakliktan.. ama sonra peçeteye sildgmde sümüksü beyaz akıntı olduğunu anluorum
pamuk32 kumsalasel_1034 ay inşallah öyledir kalbime serinlik düştü canm.. 🤲 ikiz gebelik bide benimki daha yoğun yaşıyorum bazen hiç olmuyor bazen sık oluyor anlamıyorum
kumsalasel_1034 pamuk32 benim şu son günlerde çok oluyor 36+6 Dayım daha önce yoktu ama baskıdan kaynaklıymış allah yardımcımız olsun canım ya sağlıkla geldin miniklerimiz 😇
pamuk32 kumsalasel_1034 anladım canım amin inşallah 🤲🤲 her anne sağlıkla sihhatle bebeğini kucağına alsın insallah