Ayselali Muhammedim0125 Allah tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😻benimde kızım olucak, vallah şimdilik hiç bir belirti yok. Sizde durumlar nasıl ağrılarınız kasılmalarınız varmı?
Zuzu88 37+2 yim.Doktor suyumun azaldığını söyledi şuan 4 cm su varmış daha da inerse mecburen doğuma alcak.Ben normal istiyorum ama hiç bi belirti de yok sadece doğum pozisyonu aldı o kadar.Sezeryan olmayı istemiyorum hep sütüm gelmedi diyo etrafımdakiler ya gelmezse diye korkuyorum.😢Yine de hayırlısı neyse o olsun inşallah 🙏
Eylulm_4820 37+3 olduk hayırlısıyla ☺️ kasık ve bel ağrılarım oluyor ara ara doktorum bol bol yürüyüş ve squat yap dedi yürüyüş malum durumlardan olmuyor evde aktif olmaya çalışıyorum ve hurma yiyorum 😊 perşembe çatı muayenem var bakalım ne diyecek doktorum
Ozl3434 Eylulm_4820 benimde belli değil doktor da birşey demiyor bekliyoruz öyle bakalım cuma günü kontrolüm var bende birşey diyemiyorum o yüzden çok fazla toparlanıyor karnımda zorlanıyorum artık
Eylulm_4820 Ozl3434 aynen kuzum benimde öyle bir yere toplanıyor bazen canımı yakıyor. İnşallah cuma günü hayırlı haberler alırsın