Bsrabargun Ya kızlar üç aylık hamileyim ama görenler altı yedi aylık hamileyim zannediyorlar aşırı göbeğim belirginleşti..Sizler de var mı böyle karnı belirginleşen ??Göbeğim için iç karnın dar o yüzden böyle çok çıktı diyorlar..
Hygieia Bsrabargun ben de 13 haftayım bir günde karnım çıktı resmen. Aslında gebeliğin başından beri hiç kilo almadım ama son zamanlarda kıyafetlerim olmuyor ve göbeğim 5 aylık gibi oldu
Nlyakts Bsrabargun canimm inan ayniyim ben de niye bu kadar çıktı hic anlamadım belki dedikleri gibi iç karin dar olmasindan kaynaklıdır çünkü kilo da almadim öyle 2 kilo al isim 4 ayda
DilekAkkayaYksel Bsrabargun benimde öle canm iki bucuk ay olcak resmen kocaman karnim cok moralim bozuluyo acayip sis hissediyorum kendimi nasil anlasiliyomus o ic karin dar mi genis mi?
busrasahinn Bsrabargun canım ben 3 kilo verdim ama 13+4 oldum 00:00 da bakınca görülüyo yani artık karnım gaz şişkinliği de oluyo evet ama gaz şişkinliği inince de karnım belli oluyor yani aynı durumdayız kıyafetlerim olmuyor artık alışveriş vakti geldi😊
Bsrabargun aysenturna yok canım benim gaz değil baya bi belirginleşti görsen Yok artık dersin o derece 😂😂
Gencan Gaz olabilir canim benim 4 aylık ama kimse anlamıyor daha. sıkıntı etme bazı insanların daha büyük olabiliyo
sercen Bende az önce giyindim bi baktım karnım önümde sabahları az yemek az yesem cikiyo bebekmi yemek mi anlamadım 11+2 haftalığım ben kizlar benim ne acaba 🤣
Bsrabargun DilekAkkayaYksel canım benim bazıların iç karnı dar olanların hemen karnı belli olurmuş geniş olanların çok sonradan belli olurmuş o yüzden bana öyl dediler..
Nlyakts Ama sunu da yazmak istiyorum ki çıkması çok çok hoşuma gidiyor bebegimi bekledim biraz o yüzden herşeyi fazla fazla tadini çıkararak yasamak istiyorum 😍
Esesli Benim 4. Ayım ama hiç Yok. Herkes şaşırıyor hamilemisin hiç belli değil azıcık ben burdayım desin artık falan 🤣🤣
Mervezngn Kızlar ben 7. Haftaya girdim karnım taş gibi özellikle yemek yedikten sonra ve geceleri daha şimdiden büyüyo olamaz dimi
KaanMenekeOlpak Bsrabargun 12+4 benimde öyle canım göbüş büyük sağa sola doğru çekiyor yattığımda o derece 😁
elifincennetkusu Bsrabargun tamamen iç karnınla alakalı mesele ben 26+3 haftalık hamileyim daha 2 haftadır az çok belli oluyo o da 15 16 haftalık gibi.