Duyguluuu Deletedmom315 sağol canm😘.benimki aşağıda bebek daha dönmez dedi bilmiyom kanaldami oluyor pazartesi artık yapicam bana da söyler bakalim hepimiz için hayırlısı olsun ya korkmim ozaman 🙄
muhendisanne38 Mehtapca06 bende erkencik doğurmamak için dua ediyorum 🙏 35+4 haftalığız ve bebeğim kanala girmiş durumda rahim boyum da kısalmış geciktirmek için ilaç kullanıyorum🤦🏻♀️
Mehtapca06 muhendisanne38 benim de çok erken döndü kanala ama inmedi aşağıya inşallah seninkinde sağlıklı olduğunda doğar 🥰
Esra-Asya Deletedmom315 selam canım ben 39+2 yim bugün öğlen oldum muayene çatı kontrolünde hafif kanamam oldu normalmis öyle dedi doktor
Eymeninannesiii Deletedmom315 ay yarın kontrolüm var inşallah girmiştir kanala bende bir sürü hareket yapıyorum Banu çiftçi canlı yayınlarında bahsetmişti sağlıkla gelsinler tabikide ama bu son günler gerçekten geçmiyor 😁
Deletedmom315 Eymeninannesiii aynen şekerim sağlıkla gelsinler hepsi bebeklerin dualarımdasınız hepiniz ☀️
Deletedmom315 Mehtapca06 etmezmiyim sağlıkla sıhhatle tam vaktinde al bebeğini 😻 ya doğurmasanda dua et sen 😅
Sedacntzblkn Deletedmom315 içimi rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederim 🙏🏻😍 buna ihtiyacım vardı
Deletedmom315 Sedacntzblkn ayyyy ne mutlu bana ne mutluuu 😍😍 kesinlikle penis girer gibi oluyor sakın korkmayın hiiiiç acımıyor 💕
Gupse Sedacntzblkn orasını bende bilmiyorum cihazla değil eliyle giriyor sadece biraz derine giriyor bakıyor çıkıyor bıçakla girip rahmini deşmiyor sonuçta 😂 sakin kalırsan geçiyor gidiyor 🤤
Eymeninannesiii Deletedmom315 çatı muayenesi yapmadı haftaya gel çatına bakıp karar verelim dedi bebek iyi aşağıda açıklık yok nst de sadece bir kere sancı çıktı gelmeye niyeti yok 😁