Fndafth GizemKadirr canım aynen arada oluyor bide çok çabuk acıkıyorum elim ayağım titriyor resmen biran önce yemek istiyorum 😂
Kara07 Fndafth ya ben acıkınca bu gün yaşadım başımdan soğuk ter akıyo gibi bişey oldu bişe yiyince geçti 😅
GizemKadirr Fndafth aynen gerçekten yaa. Kahvalti yapıyorum aradan 2 saat geçmiyor tekrar acıkıyorum sürekli biseyler istiyor canim 🥰🥰🥰
yildiray_beyza0804 Kara07 Ben 9+2 deyim canım bende hiç olmadi öyle şeyler ama kasigımda ağrı çok oluyodu şimdi oda azaldı mide bulantıları çok fazla oluyor şimdi 4. Aydan sonra rahatlarız artık diye düşünüyorm inşallah Umduğum gibi olur😊🤲🙏
Kara07 Tatlı hamiş anneler 🥰 daha çok yeniyiz biliyorum ama hafif rahminz de bi çıkıntı var mı ki çok merak ediyorum 😬😅🥰🐣
rzsbaby Merhaba arkadaşlar bende dün test yapıp öğrendim benim tahminim 4 haftalık fakat takvime göre 6+2gozukuyo fakat İstanbul’dayım doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum virusten dolayı da korkuyorum
Kara07 Fndafth @GizemKadirr biz de 5+3 🥰🐣 randevularınız ne zaman kuzular ben haftaya perşembe gidicem
Mrvemre2106 GizemKadirr benimde aynı sizinle benimde son adetim 6 marttı bugün 5+6 olduk çok şükür birazdan doktora gitçez bizde inşallah kalp atışını duyarız 🤲🏻
Mrvemre2106 GizemKadirr hareketli dedi ama daha çok küçük olduğu için duyamadık sesini 6 hafta sonra gel dedi bu süreçlerde çok fazla gitmek iyi değil ya doktorada 12. Hafta önemli dedi 6 hafta sonra da tam 12 oluyoruz inşallah sağlıklıca gelişir de herşeyiyle görmüş oluruz 🤲🏻☺️
Mrvemre2106 Kızlar sizinde gün içinde sürekli bulantılı hissetme oluyor mu ili gün önce yediğim bir şeyi şimdi hiç yemek istemiyorum tatlı bişey hiç yiyemiyorum hep tuzlu şeyler doktor da zaten tuzlu ye mideni boş bırakma dedi
Fndafth Mrvemre2106 benimde tatlı isteğim var hep tiksinme var özellikle yemek den sonra midem bulanıyor ve çok fazla kurulduyor karnım