Ruqiya Selam kizlar, ben de 7+ 5 haftalik hamileyim, chikma yasaği yüzünden doktora gitmedim, ama hiç iyi hiss etmiyorum, agzim çok qarip tadıyor, yemek yememiyorum yeyunce yine ağzim kötü tadar, midem çok bulanıyor. Ne zaman kechicek bu? 4-cu hamileliğim olmasına rağmen artik unutmuşum önceki hallerimi😔
Sedaca HKY hemen HKY vajinal usg bir şey hissediyor musunuz acı falan? Daha once hıc yaptırmadım da. Bilmiyorum doktorum teklif eder mi ama eğer ultrason da duyulmazsa bende o şekilde bakılsın isterim
HKY Sedaca ilk bakıldığında tuhaf oluyo da sonrasında alıştım 🙈 zaten ucuna jel sürüyo o an bebeğine odaklandığından bişi hissetmiyorum artık😍
Zezeze __birafitap__ bende çok olduğu için tedirginim sanki aniden kanama olcak gibi hissediyorum . Ayakta 5-10 dk duramıyorum
__birafitap__ Zezeze yok ya korkmayin doktor bana aşırı bel ve kasık ağrın olacak rahim büyüdüğü için dedi endişe etmezsin o zaman dedi 2. Kan vereceğim zaman demişti ama daha hala ağrımadı endişe etmeyin:)
Fulyaa29 mmervemeryemm benimde aon adet tarihim 16 subat 8 haftalik sayiyo doktor geç döllenmeyi hic saymiyo kese 6+5ti kalp atişi duyulmadi kürtaj olcaksin dedi
Asminnil Fulyaa29 canım hem ultrasonda 1 hafta oynama payı var hem geç döllenme tek doktorda kalmayın 2 birine görünüp herşeyi netleştirin
mmervemeryemm Fulyaa29 kalp atışı için 6 hafta çok erken olma sakın kürtaj başka doktora git gerekirse bnm ilk hamileliğimde 7. Haftada vanijanal ultrasondan duyulmuştu kişiye görede değişir tabi 8 de falan karından rahat duyulur ancak
GizemKadirr Ao763 canim şuan bende 5+5 teyim ve son adetim 6 mart yani senin 7 olman cok normal. Benimde 5. Haftamda sadece kese göründü bebek görünmedik henüz 6. Haftamda bida bakcaz. İnsallah saglikla görürüz bebeklerimizi 🙏🏻
Mrvemre2106 GizemKadirr benimde aynı sizinle benimde son adetim 6 marttı bugün 5+6 olduk çok şükür birazdan doktora gitçez bizde inşallah kalp atışını duyarız 🤲🏻
Kara07 GizemKadirr benim de 12 Aralık caaanım 🙏🏻🐣ben de bugün biraz ağrı var dinlenmeyi düşünüyorum sizler nasılsınız bakalım
Kara07 esraamerc16 canım ben de 5+2 yim benim de oluyo galiba büyüyüp yerleşiyo ondan olmalı leke olmadığı sürece korkma 🥰 su gibi akıntı ben de de var canım
GizemKadirr Kara07 bende ogleden sonra oldumu sanki bütün enerjim çekiliyor 😣 uzandim biraz uzaninca minik minik sancilar girip çıkıyor 🙇🏼♀️
Kara07 GizemKadirr canım yatınca azalıyo Allah’tan 🙏🏻 Benim su içtiğimde böyle bi bulantı benzeri oluyo ama ona da tam bulantı denmez .. ama halsizlik uyku hali baya oluyo canım başımı zor tutuyorum ama iğne falan oluyorum ondan da olabilir gibi geliyo
Fulyaa29 Bcsahat gittim malesef o da kürtaj dedi cuma gunü olcam ama yinede içimde bi umut var belki o gun duyulur kalp atışı
GizemKadirr Kara07 su icinceki olay bendede var. Tam bulanti değil ama bi tuhaf oluyo midem icesim gelmiyor. Uzandim ya bakalim gecermi 🤷🏼♀️
sinber Ben bgn 5+6 yım canım doğum 10 Aralık görünüyor geçen perşembe keselerimizi gördük çok şükür yarın da kontrolüm var kalp atışı için hayırlısı olsun inşallah Bu bnm 4.hamileliğim 8 yaşında kızım ve son bir yılda iki kürtajım var ikincisi ikizdi Bu dönemlerde gün değil saat saat bile belirtiler belirip kaybolabilir çok normal keseyi kalp atışını gördükten snr korkular ve tedirginlik yavaş yavaş kayboluyor merak etme beslenmene bol su içmeye dikkat et gerisi Allah’a emanet
sinber sinber bende de arada gelen kasık ağrıları var bi geliyor bi gidiyor onun dışında sık idrara çıkma ve çabuk acıkma dışında çok şükür bişeyim yok
Kara07 sinber canım benim kayıplarına çok üzüldüm rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrulamızı benim ilk bebeğim olacak inş çok mutluyum süreci de bilmediğimden çok merak ediyorum 😅 biraz kafanızı şişirebilirim beni affedin 🙏🏻🥰
Ozlemm20 Ao763 ben gördüm canım alttan baktı tam 5 haftaliktı ilk öğrendiğim zamandı sonrasında 6+1 de ( Dün) kanamam sebebiyle tekrar gittik ve alttan kalp atışlarını bile duyduk bu mükemmel bir histi benimde ilk gebeliğim bambaşka bir his bu 😊😍
Kara07 GizemKadirr ben ilk defa kabızlık sorunu yaşıyorum ya canım sen de durumlar ne kayısı yicem şimdi
Fndafth GizemKadirr aynısı bende de oluyor 5+3 bende ama agzımın hiç tadı yok suyu bile zorla içiyorum 🙄