Alminalperen Kara07 normal demek ki herkes böyleymiş baksana 😊 Annelik işte karnında başlıyor mutluluğu da heyecanı da eziyeti de sağ salim kucağımıza alalım inşallah da hepsi geçer 😍🙏
kbrclk Kese boyutu 20 mm olduğunda bebeğin kalp atışı duyulurmuş ve kese her gün ortalama 1-1.5 mm büyürmüş.Kesenizin şimdiki boyutunu biliyorsanız ona göre hesaplayabilirsiniz bana doktorum öyle söylemişti☺️
Fndafth kbrclk kesenin boyutu ultrasyon resminde ne olarak yazar biliyormusun ben sormadım doktorumda söylemedi çok güzel dedi sadece
GizemKadirr Mrvemre2106 biz erken duyduk galiba cok şükür bin şükür inşallah sende duyarsin canim sonraki randevunda. Ben sesini duymayi beklemiyordum açıkçası 😁🥰
GizemKadirr Mrvemre2106 bana doktorum radyasyon iyi değil ultrason olmaz demişti. Bugün de 8. Haftaya kadar alttan bakcaz dedi. Çekiniyorum bende ama en saglikli Olan bu sanırım daha erken sonuç alabiliyorum 😊
Nurrrrrr123 Birşey sorucam bende 5 haftalık hamileyim bta hcg 14000 bin çıktı normale göre fazla gibi geldi bana bi sorun olurmu acaba böyle bi durum yasayan varmı
Ao763 Hmdkk1 anladım canim bende sehir disinda oldugum için ona gore hesapladım gebeligimi . P.tesi dr kontrolüm var umarim güzel haberler alırız 😔
FrdCn Mrvemre2106 9 Nisanda gittim bende ama doktor mm den bahsetmedi hiç keseyi gördü içinde minicik bebeğin oluşumunu sağlayacak şeyi gösterdi. 22 Nisanda tekrar özel hastanede randevum var belki orada doktorum daha detaylı bilgi verir bana da ☺️