esraamerc16 Zezeze canım ben tedavi gördüğümde hamile olduğumu bilmiyordum yani nasıl etkilenmiş olabilir hiç bilmiyorum daha hastaneye falan gitmedim durumu ne durumda hiç bilmiyorum 🤷♀️
Kara07 __birafitap__ bende de yok o ağrı ama çoğu kişi 5. Hafta geçiyo yazmış kuzum ağrı yerleşirken oluyo galiba yani inş öyledir 😅
Zezeze Kara07 ben 5+1 im 6 gün önce başladı bitmedi hep böylesi olcak acaba ya kanama va olur diye korkuyorum anlam veremiyorum çok şiddetli bel bacak ve solda oyar gibi ağrı adet olcak gibi nasıl bıkmışsam 🤣
Zezeze b Kara07 en 5+1 im 6 gün önce başladı bitmedi hep böylesi olcak acaba ya kanama va olur diye korkuyorum anlam veremiyorum çok şiddetli bel bacak ve solda oyar gibi ağrı adet olcak gibi nasıl bıkmışsam 🤣
GizemKadirr [bilinmeyen] yazarim yazarim mutlaka. Bu arada msj yazıyorum kac tane yayinlamis ya silinmiyorda
Mrvemre2106 Kızlar benim vücudum çatlak yapmaya çok elverişli çatlak için bildiğiniz iyi bir krem var mi benim doktorum bugün lierac önerdi yada bebek yağı olarak ne alsam
Kara07 __birafitap__ senin erken yerleşmiştir belki kuzum zaten değerin hızlı artmıştı ya bak ondan olabilir
Kara07 Zezeze geçecek canım bence ben de de erbaşta baya vardı hep adet olacam diye bekledim durdum 😅
__birafitap__ [bilinmeyen] normal normal aşkım kendini kasma bebek te huzursuz olmasın hiiic iş yapma bide hafifler ağrısı hep soluna yatıp dinlen sağlıkla büyür inşallah 💖
Arzu_Kerimova [bilinmeyen] 5+5 gunluk hamileyim bende.Ve Karnımın alt kısmında ağrılar oluyordu hala oluyor.Banada doktor bebek yerleşiyor deye.Birde dedi normal ağri.ama bende çok ağrı var.Vaginada ise batma oldu 2 gun sonra bitdi.
Arzu_Kerimova Kara07 5+5 gunluk hamileyim bende.Ve Karnımın alt kısmında ağrılar oluyordu hala oluyor.Banada doktor bebek yerleşiyor deye.Birde dedi normal ağri.ama bende çok ağrı var.Vaginada ise batma oldu 2 gun sonra bitdi.
Arzu_Kerimova Kara07 Bence normal.Bendede batmada vardi.Ve karnımın alt kısımları batmalar oluyor ve keskin ağrılar oluyo.Ama leken yoksa ve hatta kanaman yoksa rahat ol.
Kara07 Arzu_Kerimova ama benim o ağrılar hafifledi baya bugün hiç olmadı mesela bi sorun yoktur inş ya
Fndafth Mrvemre2106 Arzu_Kerimova Kara07 kızlarrr bacak ağrınız oluyor mu bide afedersiniz ama çok gaz oluyor 🤦🏼♀️ Varmı sizde de böyle belirtiler
Arzu_Kerimova [bilinmeyen] Korkma.Bende hala ağri var.Hatta çok ağri var.Her kes hamileliği ayni geçirmez.
Kara07 Fndafth ben de gazzz fenaaa canım ya bugün özellikle karnım çok şiş yürümek bile yasak olunca yatarak da geçmiyo 🤪
Mrvemre2106 Fndafth gazı sorma ya acayip çok hatta doktor bugün bağırsaklardan bebeği zor görüyorum dedi o kadar çok gaz şişkinlik var ki benide çok rahatsız ediyor