_mucizem_ Htcmhmt12 en iyisi dokunmamak canım sanırım 🤷🏻♀️ Bıraktım valla ben artık bu sefer kalınlaşıp gelir diye..
babys-20 Papatya suyu ile oksijenli su ile açın , Normal tüy sarartıcı ile değil Zaten onla bile yapsanız, incecik bir tabaka sürüp 1 dk tutup yıkarsınız.hafta ileri olunca saç boyatan bilr var.cımbız ve ağda mahveder geri dönüşü olmaz
Bademlii babys-20 yaaa papatya suyu işe yarar mı dersiniz nasıl yapmalıyım sizce öyle mutlu olurum ki işe yararsa anlatamam hamilelikten dolayı sanırım ekstra mutsuz hissediyorum kendimi baktıkça
Anneyim Rmysa23 ben 3 ününde de aynı sorunu yaşadım ama sadece göbek çevremde dogumda da döküldü ama bu sefer oyle bi sorunum yok
BuketBdk Htcmhmt12 benimde çenemde çıkmaya başladı seyrek ama beyaz tenliyim simsiyah kıllar çıkıyor. Aynı şekilde karnımdada kıllanma oldu. Doktorum doğumdan sonra dökülür dedi çenemdekileri cımbız ile alıyorum elime gelince hiç haz etmiyorum çünkü.
Anneyim Rmysa23 o kadar farklı ki yaşadıgım belirtiler gercekten ama saglıklı olsun hayırlı evlat olsun inşallah bugun oglen 2 de hastaneye gidecem cok heyecanlıyım çinsiyetini de ögrenecegim inşallah
Sultanbolek Merhaba benimde normal da var çene altımda boynumda tüylenme hamilelikte daha da attı çakmakla yakıyordum yıllardır şuanda da öyle yapıyorum 😜
Rmysa23 Anneyim ayy ne güzel hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Bende henüz yolun başındayım, bugün sağlık ocağında kan verdim 😄
Anneyim Rmysa23 inşallah inşallah senin içinde oyle isteyen herkese evlat sahibi olmak isteyen herkese allahım hayırlısını nasip etsin inşallah
Yagmurahmet16 Bende lazerim sonlanmadan tedaviye başladım hamile kaldım tek tük çıkıyor cene altımda makasla kesiyorum yapacak bisey yok ama iyiki de yaptirmisim şu dönemde orman olur giderdim
Anneyim Rmysa23 şimdi doktordan cıktım allahım cıkıntı göremedi %90 kız dedi ben cok mutluyum ya 3 erkekden sonra allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah
Gl-Misli32 Anneyim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim hayırlı evlat olsun inşaAllah :)
Gl-Misli32 Hamileliktenmiymiş, bende aldırmıştım lazerle, cımbızla aldım geçende eşim şaka yaptı ama ben tabi biraz alındım sakalın var diye duramadım bir daha almiyim bari makasla kısaltayım.... en büyük düşmanım kıllar yinemi geliyor... 😔