Gozde06 Devit 3 kullanan var mı sağlık ocağı kullanman lazım diyor ama özel doktorum kullanmana gerek yok doğumdan sonra başlıcaz dedi sadece vegaferon Demir hapıyla vinalac vitamin kullanıyorum ikisi onun dışında kullanmıyorum zaten 29 hafta oldum sağlık ocağına söylemiştim kullanmadığımı tekrar sordular 🤷♀️🤷♀️
Deletedmom138 Gozde06 ben bayadır kullanıyorum gebe değilken de kullanırdım. kullansan bişey olmaz bi zararı yok aksine faydası var günde 10 damla meyve suyuna damlatıp içiyorum. çok faydalı
Deletedmom189 Gozde06 kemik gelişimi için önemli bebeğin, hamilelik boyunca kullanılması gerekiyormuş..
aycucan Gozde06 doktorum bana başından beri kullandırtıyor eksikliğe falan bakmadı. Zaten güneş yüzü gördüğümüz yok eve tıkıldık kullanın bence eksiklik oluşmasın eksilince yerine koymak daha zor.
YagmrK Gozde06 valla doktorum her muayenede ısrarla soruyor kullanıyor musun diye kullanmıyordum pek d vitaminim eksik çıkınca başladım günde 10ar damla
Gozde06 Deletedmom138 herhangi birşeyi yok yani doktorum acaba neden gerek yok dedi anlamadım kullanmayınca bişey olurmu ki bebek açısından 🤔
Deletedmom138 Gozde06 olmaz canım nolcak, tahlillerinde d vitamini eksikliğin çıkmadığı için kullanma demiştir zaten multivitamin kullanıyosan gerek yok ben ekstra takviye olsun diye kullanıyorum keyfi olarak yani
Songul-13 Benim doktorum kullanma dedi baska bi vitamin verdi eger yetersiz beslendigini dusunuyorsan kullan dedi bunu