Merve_42 Kızlar ben 35 haftalık gebeyim aşırı derece bel ağırısi var geceleri hiç uyuyamıyorum gündüzleri normal uzandığımda bile çok agri oluyor sizce normalmdir ya 😒
Snmdnz Merve_42 dinlenince felan geciyorsa normal tabi canm bendede var o ahrilar is yaptigimda daha cok oluyor dinlenince geciyor
Merve_42 Nehir66 hımm sordum bazılarına yok okadar da normal değil dediler hastaneye gidicem salgın var diye gidemiyorum
Merve_42 Zeynepmahir Evet bi Arkdasim da aynısını dedi bir hafta boyunca çok ağır şekilde belim ağırdı dedi üstünden bir gün geçmiş kanaması olmuş doğum yaptım dedi 35 haftalıkla
Merve_42 Snmdnz benimkisi dinlenince de geçmiyor ya hiç bir iş de dokunmuyorum erken doğum olmasın diye de bakalım hayırlısı olsun insallah
rabnaz6822 Merve_42 çok şükür bende aşırı olmuyor ama arada sırada oluyor 😅doktora sordum bel ağrılarım ve karın sertleşmesi dışında sıkıntım yok dedim 😋artık normal dedi 😬
Bedriye54 Snmdnz geceleri benımde belim ayrılcak derecede ağrıyor bacakla bel kemiğimin birleştiği yer özellikte tuvalete kalkıyorum gece ağrıdan kalkamıyorum o derece agrım oluyor çatıların açılmasından dolayı mıdır
Snmdnz Bedriye54 canm ondan bir bilgim yok valla ama ani hareket yaparak kalkma yataktan bazen bendede oluyor
Seda1903_ Bebek dogum kanalina yerlestigi icin baski yapiyor olabilir. Bendede öyle. Zor kalkıyorum zor yürüyorum :( doktorum anca Doğumdan sonra geçer dedi. Sıcak tutmaya bak tulukla ve ağrı kesici olarak paracetamol alabilirsin..