seherakds 33+5im bugün Dün kontrole gittim 2413 mus kilosu başından beri kafası önde gidiyor babasına çekti demekki🙂 dün nad ye de girdim sorun yok dedi 3 hafta sonra gel catina bakalim yinede dedi ama kafası yine böyle çıkarsa normal zor olur dedi normal istiyordum ama sezeryan gibi görünüyo 23 yasindayin ilk hamileeligim 37. Haftada gidicem 39 olduğumda da zaten iki gün sonra mi ne ramazan bayramı kafası büyük olup normal yapan var mı acaba yinede bekleyip denemek istiyorum belki normal olur kendi gelmek ister Allah büyüktür😚
Mekamu seherakds benimki de büyük gidiyordu hep, hala büyük, şuan 39.haftadayım kafa 41. Haftada. Doktor normal doğuma Engel değil dedi normal doğurabilirsem yazarım buraya 😀
Busbusvehashas seherakds benim de 2 hafta önde bir doktor doğuramazsın diğeri doğurabilirsin dedi ben de doğurabilirsin diyenle cumartesi doğumu başlatıcsm inşallah
seherakds Özele gidiyorum orda doğum yapicam inşallah devlettede arada gittim orasida kafasının büyük olduğunu dedi böyle olup normal doğum yapan var mı acaba
Alyami Busbusvehashas Bnmde 2 hafta önde bugün doktora gittiğimde nasıl istiyosun doğumunu diye sordu olursa tabiki normal doğum istiyorum dedim hiç olmaz demedi yani
Gizemhande Kizlar benim ilk hamileliğimde 4 hafta önde gidiyordu doğumda hiç sıkıntı yaşamadım tabi ki dikişim oldu ama çoğu doğumda oluyor o doktorum hiç olumsuz konuşmamıştı çatı müsait değilse anlarım da sezeryani kafası önde gidiyor diye düşünmeyin bence hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum