ZorYollardanAsipGelenim Benzer şeyleri yasadım bende , 2 bebeğimin biri 10 biri 12. Haftalarda kalbi durdu ve kürtaj oldum . Gittiğim dr yılların kadın doğumcusu meşhur bir dr du özel bu arada kendi çevremin önerisiyle gitmiştim , bana folik asit bile vermeye tenezzül etmemiş ben ilaç veya baska birşeyler sorduğumda beni tersler bnm gibi üniversite mezunu annelerden bıktığını ve çok bilmiş olduğumuzu onun bizim saçma sorular soralım diyemi yıllardır bu mesleği yaptığını söylemişti , neden rutin tahlil yaptırmıyorsunuz dediğimde çok paran var harcamak istiyorsun herhalde demişti 🙄 neden ona sen nediyosun kendini ne zannediyosun diye kavga etmediğime yanıyorum .. sadece 2. Kürtajımın sonunda yüzüne dahi bakmadan sizin ihmalleriniz yüzünden bu 2. Bebeğimide kaybettim size hakkımı helal etmiyorum diyerek odasından çıktım.
Sonra şuan gittiğim dr umu buldum. Allah ondan razı olsun 🙏 şuan 30. Haftamdayım çok bilinçli çok anlayışlı , hasta motivasyonu yüksek sanki dr değilde bir abi gibi oldu bu süreçte bize. Gece gündüz herzman arayabildiğim mesajlasabildiğim bi dr.
Tedavi sürecim söyle başladı.En başında olanları anlattıktan sonra beni hemen ünv. Hastahanesine yönlendirip genetik testler yaptırttı ve sonuç olarak kan pıhtlaşmam çıktı , onun kontrolunde 1 ay coraspin ve folik asit kullanırken 1. Ayın sonunda hamile kaldım . İlaçlara devam ederken 5. Haftada Keseyi görür görmez oksapar 4000 kan sulandırıcı iğne ve progestana başlattı , ve bebeğim bana tutundu 🙏 hala iğne ve coraspin e devam ediyorum yanında şuan multivitamin ve kan demir hapı ekledik, bu zorlu yolculukta dr un önemini okadar iyi anladım kiii . Umarım sende doğru ve bilinçli bir dr bulursun , çünkü bazı drlar için kürtaj şu bu çok sıradan annenin neler yasadığını asla önemsemiyorlar. Oradan bir can gitmiş umurlarında bile olmuyor..