minyonanne Beni hatırlayanlar vardır belki kızlar. Allah'ıma çok şükür Rabbim nasip ederse 2.ci kez anne olacağım. Dün öğlen evde test yapıp hamile olduğumu öğrendim bugün kan verdim cuma günü sonuç çıkacak. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin🤲
Zsnbr minyonanne hayırlı olsun canm sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Bnmde bugün yumurtlama günüm sabah değerlendirdik ama akşam da bi daha denesek mi nolur nolmaz garanti olsn diye 😂😂
minyonanne Zsnbr sperm 5 güne kadar canlı kalıyormuş biz ona göre 2 günde bir değerlendirdik. İlk bebeğim de de kullandığım uygulama sayesinde hamile kalmıştım bu defa aynı şekilde beni yanıltmadı. Adetim düzene yeni giriyordu ona rağmen yumurtlama günüm tuttu
minyonanne Demir1 Rabbim ne verirse hayırlısını versin canım bizim hiç sorun yokken 1.yılımızda olmuştu
minyonanne ffcihan ben yumurtlamadan 6 gün sonra yaptım negatif çıktı. Adetinin gecikmesini beklemek en sağlıklısı canım
Zsnbr minyonanne bak normalde benmde adet bitti sonraki günden itibaren bigün yapıp bigün yapmadık bugün yumurtlama günümdü sabah 10 10 buçuk gibi yaptık işte ama ne blm bide akşam mı yapsam diye düşünüyorum hani şanstır tutar belki
ffcihan Zsnbr Ya ama 1 haftadır göğüslerim şişti ağrıyor belim ağrıyor sağ kasığım da ağrıyor ve bugünden itibaren beyaz akıntı gelmeye başladı