gly156
Kızlar doğum çantanıza neler koydunuz ?
anonimiim
Ben de merak ediyorum Kaçıncı haftada hazırlamaya başlıyorsunuz ve neler koyuyorsunuz burada bekleyeyim 😇
Gamzeduru
Kendim için 2 takım pijama,göğüs pedi,göğüs koruyucu kaplardan (adını unuttum su an:) gogus ucu kremi,çorap,iç çamaşırı bir kaç adet,orkid,havlu,nevresim,Bebek için;2 adet hastane cıkısı,bebek bezi 10 adet,ıslak mendil,biberon,emzik,süt sağma makinası,ıslak mendil,bebek için carsaf ve battanıye,pişik kremi.
Halimemermertas
Oglum icin 3 takim hastane cikisi 10 adet bez 1 islak mendil emzik biberon pisik kremi puseti pelus battaniye 3 adet corap kendime 2 pjama takimi 1 gecelik yelek 3 corap 3 ic camasiri alt sut tek kisisel bakim malzemeleri pike takimi depent + pet 1 paket gogus pedi gugus ucu kremi
hfg
Henüz hazırlamadım ama koyacağım şeyler pijama çamaşır ped çorap terlik havlu krem bebek için hastane çıkışı battaniye bez temizleme pamuğu ihtiyaç dışı çok fazla şeye gerek yok bence
Pikola_findik
35. Haftada hazirladim ben
Anne
2 takim gecelik-1takim pijama-emzirme sutyeni,atleti ,iç çamaşırı,çorap,göğüs ucu kremi,gogus,pedi,depend kulot,ped,diş macunu,diş fırcası,şampuan,tarak,kağıt havlu,kimlik fotokobisi,şarj aleti,hastahane çıkışında giyilecek kiyafet
Bize hastahaneden dogum cantanizda meyve suyu,biskuvi,cikolata ve zeytinyag da olsun dediler.(coronasan önce olsaydı oda süsleme malzemeleri,terlik taç)
Bebek
2 tane 10lu hastahane cikisi-1tane 5li hastahane cikisi-2yedek pijama takımı(bazi durumlarda bebek hastahanede 1 2 gunden uzun kaliyor),2çorap 2 eldiven,5 alt açma bezi kullanat,1 yün battaniye 1 penye battaniye,1 muslin bez,5ağiz mendili,1 paket ıslak mendil,20 tane 1 numara bez,emzik,biberon
Ayse_58
33+5 çantamızı hazırladık
BEBEK İÇİN
🎈4 takım kıyafet
🎈4 zıbın
🎈4 şapka
🎈4 eldiven
🎈4 çorap
🎈4 yakalık
🎈1 müslin örtü
🎈2 penye battaniye
🎈5 ağız mendili