Rabia95 Ozgek benimde öyle doktora gittim hiç bi sıkıntı yoktu :) bi hafta sonra mide bulantım hafifte olsa devam etti ama ara ara yokluyor sadece
Gzmsydr Ozgek normal bi bazen belirti olcak bazen hiç belirtin olmicak daha sonra yine olur merak etme sürekli ağrı olmuyor
brcaky Çok normal merak etmeyin ilk haftalar sutyen bile takamıyodum 10.haftadan sonra tamamen geçti o belirtiler
Hamileyim11 Ben 13 haftalığım kişiden kişiye değişiyor mide bulantım azaldı ara ara kusuyorum yine göğüs hassasiyetim de il zamanlara göre azaldı ama büyümeye devam ediyor normal sizinki de
Ozgek Hamileyim11 kusmam olmadi ama bulantim vardi iştahsizlik ğöğüslerim ağiriyordu sanki şimdi söndü gbi
Gunsss Benimde mide hassasiyetim geçti göğüslerim hala şiş. Ama ara ara indiği oluyor. Doktorum her gün aynı etkiyi bekleme değişkenlik gösterebilir demişti
Ozgek Gunsss sİz kaç haftalıksiniz ? Evet değişkenlik gösterwblrmiş ama bi doktora gtsem mi diye düşünyrm
Rabia95 Ozgek 9+2 benim sekizde birden kesildi, gittik gayet iyiydi. Araştırdım ben gitmeden baya, çoğu kadına oluyormuş zaten. Ama içini rahatlatmak için git istersen muhtemelen 12. Haftada gel demiştir doktor. Bana da 12. haftada gel dedi tekrar.
Ozgek Rabia95 Rabia95 aynen canm benide 12.haftada cagrdi ikili test isterse ben yaptrmayı düşünmuyrm en azndan içim sakınleşti braz tesekkürler