NeslihanPiaAbac Sebnemm ilk üç ay yemek yerken ay şundan da olsa akşamada şundan olsa diye yemek hayalleriyle yaşadım. Sonra normale döndüm şükür ama hala çevremdekiler korkuyor yiyecek birşeyden bahsetmeye 😂
Bgmbgm Sebnemm şuan 33+4 hamileyim hiç bulantim.kusmam asermem olmadı kardeşim dio dün hatta nasıl hamilesin sen ya dio hiç cnm istemio. Öle bide yemek programları da izliom hani şu olsa yerim dediğim şey bile olmadi
Sebnemm selen8sefam benimde çok fazla mide bulantılarım oluyor ama yiyince geçiyor gibime geliyor o yüzden sürekli ağzım dolu sürekli yiyorum 😂
Sebnemm NeslihanPiaAbac aminn Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı olsun evlatlarımız
Bgmbgm Sebnemm ya valla bende yolluyayim kocamı alsın diomda aklıma yön bişey gelmio 😂 maksat ona eziyet olsun naz yapayım diyorum ama yok valla ilk gebeligimde de böyleydi ama herşey onla aynı ilerlio markete gidioz eşimle böle biseye dikkatli bakayım alalım dio eşim yok diom 😂 alıo yinede cnn istemiştir dio 😂😂
Zeynpaysimannesi Bgmbgm hamilelik döneminin bence en zevkli kısmı 😊, ben pek kullanamıyorum canım bişey istedi mi ya kendim alıyorum ya da annemlere kaldığım için annemlere söylüyorum çünkü eşim askeri personel ve görevli yanımda Yok, bu yüzden çok şanslısın canım 😊
Sebnemm Bgmbgm kusura bakmasınlar ama istediğimizi almak zorundalar diye düşünüyorum 😁 maksat kocaya eziyet 😂
Bgmbgm Zeynpaysimannesi aynen şuan için çok iyiyiz doğumdan sonra acısını çıkartır 😂😂 ilk gebeligimden biliyorum 😂 benimde esim askeri personel kısa dönem geldik Ankara'ya geldim bnde kime geccek baska nazim die 😂 nazda yaptığım yok gerci
Sebnemm Zeynpaysimannesi Allah tez zamanda kavuştursun inşallah başka bebiş olursa onda istersin sende canım 😊
Merrcimek Ben hamile olmadan önce aşerir gb sürekli bişeyler isterdim. Hamile kaldım mide bulantım olmamasına rağmen aşermedim. Eşimde şaşırıyor hadi artık aşer ne aşercen merak ediyorum diyor 😂 ilk haftalarda çok acılı şalgam içtim ve acı yedim. Şimdi o da yok 😂 Aşermek nasıl bişey vallahi merak ettim
Sebnemm Merrcimek aşermek çok güzel kocaya eziyetten ibaret olan bişey canın istiyor ayağına kadar getiriyor 😂😂
Sebnemm DidemYldrm valla ben çok pis boğazlıyım canım 54 kiloyla hamile kaldım kaç kiloyla doğuma giricem bilmiyorum 😁
Merrcimek Sebnemm Valla benim kocamın bekledikçe korkusu artıyor imkansız bişey isticem diye😂 Her akşam soruyor var mı istediğin bişey diye 😂 yok valla yaa şimdilik masaj yaptırıyorum işkence olarak 😂