durununannesii Mico 6.5 haftalıkken başlamıştım şuan 14 haftalığım hala kullanıyorum yalnız sabah aç karnına kullananlar oluyomuş ben aç karnına alamadım midemi ağrıttı o yüzden genelde bu saatlerde yemeklerden 1-2 saat sonra alıyorum
Haticebulent Mico ben kullandım 3 kutu hic bi yan etkisini görmedim kansızlığın sınırdaydı diye gun de 2 kere alıyorum ve normale döndü. Su an da ferro zinc verdiler o nasıl bilmiyorum 🤔
Tuggul Mico 34 haftalığım hala kullanıyorum doktorum bıraktığın zaman 1 ayda bütün kan veya vitamin depon biter bebek alır hepsini dedi ondan doğuma kadar kullanmak gerekiyormus
Ceyda_t 36. Haftamdayım hala kullanıyorum. Bu ilacı kullanmadan önce ciddi kabızlığım vardı ne zaman ki ilacı almaya başladım herşey normale döndü :) Ben gece wc ye kalktığımda alıyorum saat 4-5-6 kaç olursa. Çünkü kahvaltıdan iki saat önce alınmalı ( süt ve süt ürünleri, çay vs etkisini azaltıyormuş) ve 2 saat sonrasında da yiyip içilmemeli. Mide bulantısı hiç olmadı. Hiçbir yan etkisini yaşmadım.
HsnyErbyCtn Mico ben kullanıyorum 12 . Haftadan beri hiç de bir etkisi olmadı doktorum dedi ki kahvaltını yap bir saat sonra iç hep öyle içiyorum. Tavsiye ederim. Araştırdım en iyi kan ilacı oymuş özellikle hamileler için..
Busraao Ben kullanıyorum ac karnına alıyorum aldıktan yarim saat sonra kahvaltı yapıyorum yam etkiside olmadi bana yarim saat beklemezsem kahvaltı icin mide bulantısı oluyor boyle bi hata yapmistim 1 kez
DamlaNur29 Mico sabah aç karna içiyodum ve asırı mide karın agrısı yapıyodu kusuyodum mide öz suyunu sabah ac olunca sonra saglık ocagu doktoru değiştirdi bu verdiği ilaçta dokundu gene baska yazdırıcm
Mico Kizlar bende simdi doktorumla konustum sizede soyleyim 2 gun ara ver miden toparlansin sonra gece yatarken ic sıkinti olmaz dedi
Halime2019 Bu demir ilacını kullanırken folik asit kullanıyormusunuz beraberinde yoksa içindeki yeterli oluyor mu doktorunuz birşey dedi mi
Mico Halime2019 3 aydan sonra folik asit kesilir canim baska vitamin verir doktorun sen kac haftaliksin.ben demir ilaci ve birde vitamin ilaci aliyorum
Beeet Mico canim gece yatarken iciyorumbu sayade hic bi yan etkisi olmuyor. Bu sekilde dene istersen 4 aydir kullaniyorum
Halime2019 Mico Mico şimdi 8 haftalığım demir eksiğim olduğu için gyno ferro sanol kullanıyorum bir hafta oldu başlayalı kafamı karıştıran doktorum folik asit kullanmana gerek yok dedi demir hapının içinde var diye eczacm alabilirsin ikisini de dedi kafam karıştı
Mico Halime2019 ikisinide icebilirsin diye biliyorum canim.zarari olmaz 3 aylik olana kadar bebegin gelisimi acisindan folat cok onemli.kafani karistirmasin.