Mucizelerm Betim insallah bitanemmm benim tesekkur ederiz rabbim.hayirlica herkesin evladini kucagina almayi nasip etsin ♥️
Aselyagmur Mucizelerm iki kızım var bu hamileliğim diğerlerinden çok farklı erkek diye bekliyorduk ama hayırlısıyla sağlıkla olsun kızımız olucak
Gokce_ Deli gibi karpuz aşerdim😍 eşim küçüçük bir karpuz bulup getirmişti ve nefes almadan yedim Şok içinde beni izlemişti 😂😂😂. Kızımız oluyor 💕
nuryadaperi Mucizelerm Bol bol portakal aşerdim. Bir de çilek. Arada aşerdiğim küçük şeyler de oldu ama daha çok portakal ve çilek ağzımın suyu aka aka çekti. Oğlum olucak ☺️
Sun Mucizelerm valla benim aşrmem biraz tuaf oldu ısmarlama aşerdim 😂diyodum acaba ne aşersem netten meyvelere bakıyodum canım istiyodu eşimi gönderiyodum hemen 😂ama arada eşerdim de erik karpuz kadayıf içli köfte
annee27 Mucizelerm ilk oglumda eksi aci ikinci oglumda tatli yani asermeyle cinsiyetin hic alakasi yok 😊
ED1802 Emelaras ben sadece limon acık tuz soda içiodum sürekli soda gazoz değil de çok ay da yılda bir o da bi yarım bardak özel yemeklerde balıktır ettir onun haricinde hep sade soda içtim canım