Dily_brr3 38 haftalığım bebeğim 2777 gram doktor doğumun kolay olur dedi ama doğduğunda şişliği gidince çok küçük kalacak ne yesem kilo alabilir
Bcsahat Dily_brr3 merhaba canım 🌸 ben hep çiğ sebzeler bebeğe kilo aldırıyor diye okuyorum, roka marul vs çiğ yeşilliklerle salata yiyebilirsin sanırım, ama doktorun daha iyi bilir elbette ben bazı kadın doğum uzmanlarının yazdıklarında böyle okudum 😘
Cansummm Dily_brr3 varsın küçük doğsun canım sağlıklı olsun yeterki bende haftamda doğmuşum ve 2800 doğmuşum şişim inince 2550 gr falan kalmışım 🙈ama sonra birden toparlamışım çok şükür sorunum hiç olmamış. O yüzden önemli olan sağlıklı olması doğduğunda kilo alır inşallah
Kurdela Dily_brr3 bence zayıf değil bebeğin canım , bende 37. Haftadayım daha bugün 2250 gr dedi bebeğime , minyon bebek olcak diyor doktorum, plasenta yaşlanmamdan dolayı az alıyor kilo son 2 aydır ,, ben doğuma kadar bile göremem gibi 2700 ü 🤷🏻♀️
Kk39 Dily_brr3 canını sıkma benim ablam 39.haftada 2500 doğurdu gayette güzel.emdi beslendi büyüdü bebek
Dily_brr3 İnşallah biraz aldirabilirim doğana kadar şu zamanda kuvezde kalmasını istemiyorum hastalık malum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏🙏
Eliffzngn Dily_brr3 kesinlikle inek sütü içmelisin ben hiç bişey yiyip içmiyodm sadece süt içiyodm geçen bi gittik 34. Haftada 3100 kg dedi şok oldum doğum zor olmasın diye kestim süt içmeyi şimdi dikkat ediyorum yediklerime
Pikola_findik Canım benimkide öyleydi gecen hafta 34. Haftada 1800 du bu hafta gittigimde 2200e cikmis doktorda sasirdı.1 haftadır sabahları aç karnına pekmez yiyorum.kahvaltıda yumurta kaşar mutlaka Ara öğünlerde muz,hurma,ceviz ,yogurt yemeye basladim bide oglen yemegi mutlaka ye çayı biraktim sadece sabah 2 bardak iciyorum sende dene mutlaka🤗bide nesquik dediler tamamen tahil icerdigi icin o da cok aldiriyomus
Ebrudagli Dily_brr3 bi hafta daha beklersen bebeğim 3 kiloyu bulur kaşar peynir kuru üzüm muz süt yoğurt cevizli sucuk ye günara ürünlerini bu şekilde geçirmeye çalış bunların çok güzel etkisi var
Eliffzngn Dily_brr3 farketmiyor genelde soguk iciyodm içim yandığı için ama kesinlikle etkisini göreceksiniz 🙏🏻
Tuggul Dily_brr3 bebek son haftalarda bence kilo alır daha ama kaşar peyniri ve muzlu süt kilo aldırıyor onları tüketebilrsin
Buketcaliskan35 Bol süt iç, kaşar ye ,pekmez ye, badem fındık tüket . Biraz faydası olur ama bence güzel kilosu
tambirminnos Dily_brr3 küçük bebekler daha hızlı gelisiyor saģlıklı olsun kilo çokta önemli değil şimdiden kiloya takarsanız doğduktan sonra etrafin lafıyla mamaya bile başlarsınız
Damla_K Dily_brr3 oglum 2730 dogdu canım zayıf dogunca sisi inme olayı olmuyo cok sanırım hic kg dusmeden kilo almaya başlamıştı yapısı minyon 20 aylık olcak hala minyon cok ugrasmıyorum ama almıyor doktor cocugu sal dedi resmen bıraktım bende artık yapısı buymuş 🤭