elifdmrg Merhaba kızlar 11 haftalığım şuan ikili test için pazartesi doktora gidicem sizce cinsiyet için bi tahmini olur mu ? Çok merak ediyorum 😊
SemihDamlaDalan elifdmrg bende 11 haftalığım ☺ Bende 20 sinde gidicem bende çok merak ediyorum söylermi diye aslında sağlıklı olsun hiç önemli değil ama merak ediyor insan ☺☺
Bernazumra Benim ki kesin sonuç için 14. Haftada gel demişti ben iyice kesinleşsin diye 16. Haftamda gittim erkek dedi 23 haftaligim suan ve hâlâ değişmedi
Mucizem21 11+2 de %80 erkeğe benziyor diyen doktorum 12+1 de Kıza benziyor dedi kafam Allak bullak 20 gün sonra net söyleyebilirim dedi merak ediyorum 😄
FahriyeztrkYcel Mucizem21 aynı durum bende de oldu sonra 10 gün gecince gel dedi ben gitmedim😊 şimdi 16.haftadayım haftaya gidicem kısmetse bi cinsiyet için gitmeme gerek duymadım heyecanlanıyor insan ama aklıma geldikçe hiç önemli değil yeterki iyi olduğunu biliyim diyorum🙏❤
Nlyakts Benimkine bakmışti doktor ikili teste gittiğimde öylesine baktım zaten su an çok erken demişti 14 de öğrendim cinsiyeti