MerveAliAtsz Kızlarrrr 15 haftalık hamilegim kanamam geldi 1 hafta hastanede yattım ilac tedavisi hiç birsey vermediler kanamam kesilmişti 3 gündür gene gelmeye basladı düşük riskim vardı ikili tarama yaptırdım bebegim gayet saglıklı korkuyorum bişey olurmu bebegime basına gelen varmı
Dlktpl MerveAliAtsz nasıl ılac vermedıler ya hecen cuma kanamam oldu ıgne ılac tedavvısı oluyorum yatıp dınlenmende lazım
Prenslerimmm MerveAliAtsz benim gelmişti canım aşırı kanamam olmuştu ikigün hastanede yattım iğne serum 1 ay iğne kullandım Progestan kullanıyorum hala 27+2 olduk 36 ya kadar devam dedi doktor progestana içimde kanama var biraz daha
BurcuSiratas Kanama değilde leke gibiydi benimki. Progestan iğnesi ve hapı vermişti doktorum. 2 hafta yerimden kalkmadım. Sonra geçti. benim bir de rahim ağzı açılmıştı düşük riski vardı yani. Şimdi 30 haftalığım.
Svmcn Ben de 7 haftalığım.Benim de kanamam oldu 3 kez,progestan kullandığım halde.simdi de progestan iğne kullanıyorum suanlik kanamam yok.gecmezse ben de yaticam hastaneye.hersey normal gözüküyor ama gel gorki kanama var risk de var.
MerveAliAtsz Umudunukaybetme egitim arastırmaya gitmiştim gece . Simdi mehmet taner beyden vitale hastanesinden pazartesiye randevu aldım
Dykdyk Bu gece cok yoğun bi kanamayla sabah 05.30da soluğu acilde aldık. Progestan iğne kullanıyordum arttırıldı ve yatak istirahati verildi düşük riski var
MerveAliAtsz Egitim arastırmaya gittim rahimde acılma yok dediler ne serum ne igne hiç bir sey vermediler gece gittim asırı kanamam vardı acık renkte simdi simsiyah geliyor