Burcuyyy Arkadaşlar 16.6 haftalığım tansiyonum 11ile 15 arasında sürekli oynuyor ve bazen nabzım 126 bilgisi olan yazabilr mı normal mi hamilelikte
Sifa0033 Burcuyyy aynen canım bendede o sorun takip ediyorum tansiyonumu doktora gösterecem yarın nabız olayı ise bendede ilk öyleydi biraz hafifledi şimdi ama yine de 88 96 arası nabzım bi haftadır böyle stres yapmıştım bişeylere sonrasında tansiyon ve nabzım bçyle oldu. Dikkat et sende tansiyon takibi yap ekşili şeker tüket bol su iç ve doktorunla irtibat halinde ol asla stres yapma bak ben strese yaptım böyle oldum buarada 22 haftalık gebeyim
Sifa0033 Burcuyyy ayrıca nabız olayını bende çok araştırdım normal diyorlar kimi 110 a kadar normal diyor kimisi farklı şeyler söylüyor senin genelde kaç peki nabzın
Syh42 Burcuyyy bende var yüksek tansiyon. 16-10 ile gitmiştim. En düşük 14-9 oluyordu. Alfamet başladı doktor. 13. Haftadan beri kullanıyorum. 12-8e düştü. Kardiyoloji ye mutlaka git
Havva07 Burcuyyy ben 35+4 haftalık hamileyim. Doktor büyük tansiyon 14, küçük tansiyon 10 olmadıkça sorun olmaz dedi. O rakamları gördüyseniz dr’unuzla görüşmeniz faydalı olabilir.
brcaky Büyük tansiyonda 13e kadar normal dedi doktorum ama sonrasında mutlaka haber ver demişti bikaç gün dikkatlice izleyin 13 üzerindeyse mutlaka doktora gidin
Sifa0033 Burcuyyy kan değerlerine baktırdın mı canım kansızlık yapıyor diyorlar bende hafif kansızlık var ama o mu böyle yapıyor bilmiyorum
Ruhsuz Sifa0033 özellikle nst de sırt üstü yatınca daha da yükseliyor hemen sola dön diyor hemşire ben zaten sırt üstü hiç yatamıyorum nefesim daralıyor 125 e kadar çıkıyor
Sifa0033 Ruhsuz maşaallah canım sen bitirmişsin Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah darısı bizlerin başına olsun. Nezaman başladı sende bu nabız yükselmesi ben daha 22 haftalık gebeyim erken gibi benim açımdan sanki
Ruhsuz Sifa0033 Amin canım cümlemiz de İnşAllah 🤲 Valla tam hatırlamıyorum haftasını ama benim de uzun süredir nabız hep yüksek çıkıyor, benim hastane korkum olduğu için ona bağlıyorum evde ölçtüğümde 88 çıkıyor genelde
Sifa0033 Ruhsuz evet o korku bendede var ama ben nabız yükselmesini tansiyona ve strese bağlıyorum kendiminkini yani Allahım sağlık versin cümlemize sanada kolay doğumlar versin canım