Umaaay24 Kızlar benim saç diplerimde egzama vardı ama çok değildi şimdi 5 haftalık hamileyim ve egzamam çok artmış enseme kadar inmiş. Bu hamilelikten mi kaynaklanıyor ? Yarın hastaneye gidicem randevu aldım ama sizin öneriniz var mı daha önce başına gelen ?
Busradonmezus Umaaay24 benim sırtımda vardı advantan diye bir krem kullandım yedire yedire sürdüm geçti
neso_ Umaaay24 benim eşimin kafasındada var ve çok titiz bu konuda bu aralar bi şampuan bulduk vichy nin dercos technique diye bi deneyebilirsin eşim memnun kaldı
Eda06 Benim cildimde aşırı ama aşırı kuru nemlendirmesem egzamaya çevirecek senin tek ihtiyacın olan şey iyi bi nemlendirici la roc ürünleriine bakmanı tavsiye ederim yada bioderma
Yabanmersinim Busradonmezus advantan ın içerisinde bildiğim kadarıyla kortizon var benim doktorum tavsiye etmedi doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim😌
Eda06 Umaaay24 bence saç için doğal bi yağ kullan nemlendirir hemde hiçbir kimyasal içeriği olmaz zeytinyağı bademyağını karıştır içine eczaneden e vitamini kapsülü al koy e vitamini cildi çok iyi nemlendiriyo sonra sür hem saçlarınada iyi gelir
Eda06 Eda06 Umaaay24 bioderma ve la roc dediğim markalar eczane ürünü ben yüz için nemlendiriyi kullanıyodum ama saç için ne iyi gelir bilmiyorum eczanecine danışabilirsin