Zhrnz adm yaa alışkanlık olmuş 2 gün giremedim özlemişim 😄 emeğe saygısızlık yapanida Allah bildiği gibi yapsin ne diye uğraşıyorlarsa 🧐
AysenurSarenur Canım o kadar sıkıldı ki herşeyden habersiz kaldım diye çıldırdım instagramda ekran görüntüsü attım sayfanıza ve mail gönderdim hata aldigimiza dair 😁 şimdi icim rahatladı ne kötü biseymis happymomsiz kalmak 😀
Msltms adm yaa 🥺 bende diyorum neden girilmiyor gerçekten bağımlılık yapmış giremeyince kötü hissediyor insan alıştık tabi🥰
Senemgltkn adm gerçekten her saat başı acaba girebilecek miyim diye kontrol ediyordum. Bende çok büyük bir alışkanlık haline gelmişsiniz 🥰 doğum hikayesi okuyamayınca kendimi çıplak hissediyorum 😂😂😂
SK-Annesi adm ooohhh beee 😅 sonunda düzeldi. Arada yine giremiyorum ama 2 gün çektiğimi bir ben, bir telefon bilir 😂 özlemişimmm yaaa, karşılıklı sohbet ediyormuşum gibi rahatlatıyor forum #happymom@ beni ❤️❤️💕
hilal_tas94 adm ya hayatımın resmen bi noktası olmuş sinir krizlerine girdim giremeyince telefondan sandım ama değilmiş ay iyi ki var yaaa😍😍
Ozgett adm ben de nete yazdım önceki tarihler çıktı bu tarihte girememe sorunu yoktu tek bende sandım alışmışız bayaa
Bbee2929 Derin_Demir benimde sıkıntılı giriyorum dönüp duruyor açılmıyor sayfa yenilemiyor ne zaman duzelecek acabaa