Neriman4413 Dün doktora gittik plasentanın iyice yaşlandığını artık geliştiriciye ihtiyacımız var çünkü bebek hiç kilo almış gerileme var 2500 kılosu nst hafif sancım çıktı ve adet sancısı gibi sandım var bebeğim hareketlerinde yavaşladı bugün toplasan 7 defa falan oynadı normalmi acaba bilmiyorum çok stresliyim dua edin lütfen 🙏🏻
Hllymn Neriman4413 geçmiş olsun canım 🤲🏻 Bende ciğer geliştirici bugün vuruldum eczanede 10 gün boyunca şekerli tuzlu yenmeyecek denmiş doğru mu sana da söylendi mi bu
Ysssm Bence hareket sayısı normal ayrıca plesenta yaşlanmasıyla hareketlerini bir tutma farklı şeyler ikisi beslenmeyi etkiliyor sadece plesenta allah yardımcın olsun sıkma canını 🙏
Neriman4413 Ysssm plasenta beslemiyo artık ondan hareketlerinde azalma olur dedi stres yaptığım içinde olabilirmi
Ysssm Olur tabi stres yapma bence çok ben ne zaman üzülsem yada stres yapsam 33+5 im hemen kasılma giib sancım oluyor dikkat et bence kendine ☺️
Neriman4413 Hllymn bana bununla ilgili bişe söylemedi ben zaten kesmiştim 😒geçmiş olsun canım rabbim yavrularımızı bize bağışlasın