Ozgelin Arkadaşlar merhaba hikayeme en en başından başlamak istedim herkese umut olsun kimse pes etmesin.... Sabrın sonu selamet diye boşuna dememişler... Evliliğimin 7. Ayında karar verdik hemen hamile kaldım hiç uğraşmadım..ama lakin ilk gözağrım bizimle fazla kalmadı..bir gün kanamam oldu doktora gittik ve gelişimin durduğunu öğrendik..10 haftalık olması gerekirken 7 de kalmıştı..kürtaj oldum maalesef..doktorm iki ay beklememi söyledi ve öyle yaptım iki ay bekledim ve çok şükür üçüncü ay tekrar hamileydim..açıkcası korkudan çok tadını çıkarmak mümkün olmadı ilk başta..öyle böyle derken ilerliyodu hamileliğim..ne yazıkki aşırı kusmalarım başladı su dahi içemedim sürekli serum takılmak zorunda kaldım..6 ay kadar sürdü..12 kilo verdim ama bebeğim sağlıklıydı..tam kusmalarım bitti derken yüksek gebelik şekerm çıktı..malesef günlük dört doz insülin iğnesi vurulmak zorunda kaldım..kızım için diyip sabrettim..en son virüs çıktı meydana zaten stresli olan hamilelğm kat kat stresli geçmeye başladı..tükenmek üzereydim artık derken 38 + 4 de sezeryana karar verdik çnki kızımı hem dönmedi hem kafası büyüktü..ve çok şükür sezeryna girdim çok korktum aşırı heycanlıydım...belimden yapılan iğne canımı çok yakmadı ama amelyat sırasında çekiştirmeler vs beni çok korkuttu çok hissettm..sakinleştirici verilmiş dayanamamışm..uyandığımda aşırı mide ve bel ağrısı yaşıyordum baya bi bağrdım ağladım yavaş yavaş geçti..hastanede bir gün kaldım ve çıktık.. bir hafta oturup kalkmakta zorldm ama toparladım..gerçekten ne kadar hareket o kadar çabuk iyleşme arkadaşalr acıyo diyp yatmayın..ve sonuç yavrum kucagımda çok şükür zor bi süreçti ama bitti.. Rabbim yavrularımız hatrna bzii selamete çıkarsın..şimdi tek duam allahım yavrularımızı esirgesin bizleri onlarsız onları bizsz bırakmasın..
Blackkcat Ozgelin amin canım,Allh bağışlasın meleğinizi,zorlu yollardan geçmişsiniz ama sonu güzel bitiyor çok şükür ki🧿🧿🧿