Selenn2216 Merhaba bayanlar aklıma takılan bir konu var,özel muayenehane Doktoruna giden hamilelere bir sorum olacak. Son aylarda ve haftalarda doktorunuz her gelişte ücret alıyor mu? Yani mesela iki haftada yada haftada bir çağırdı diyelim her gelişte ücret alıyor mu ? Biz bu zamana kadar ayda bir gittik,32. Haftadayım.
sukranaslier Selenn2216 hayır almıyor gecen hafta gittim bir hafta sonra tekrar gittim ücret ödemedim
Damlaveminigi Selenn2216 ben paket aldım o yüzden istediğim zaman gidip görüyorum yani muayene sınırlaması yapmadı doktorum çok memnunum 🌸
Nehir66 Selenn2216 Mrba her hafta muayene oluyorum özelde bi hafta ödeme yapıyorum bi hafta yapmıyorum 🤗
Minikbirkalp Sadece muayenelerde alıyor 2 hafta kontrol süresi vardır her hastanenin iki haftayı geçerse ücret alınıyor ben mesela çok sık gitmiyorum şuan ayda bir her gittiğimde ödüyorum ama kontrol günün geçmediyse ödemiyorsun
Derin_Demir Selenn2216 başlarda 2 haftada birde gitsem aldı. Ama son hafta ne olacak bilmiyorum. En son 31. Haftada gittim diğer randevum 36. Haftada yani 2 haftam var
Lazanne Selenn2216 hayır hiçbiyerde böyle bi sistem yok bi muayne bi kontrol şeklinde olur 15 günü geçmiyosa tabi..