Pnryksl06 Kızlar ben hamile oldığumu 2 aylıkken öğrendim doktor folik asit yazdı 1 ay kullandım başka da vitamin yazmadı şuan kullanmıyorum bi sorun olur mu
Meriwa Pnryksl06 folic genelde 3 aylık oluyor doktor kullandırmadı mı sonrasın da Bende doktoruma sormadım re genesis mi neydi onu aldım kullandım doktora sonra sordum oda bunu önerdi tesadüfen içeriği çok iyi araştır cnm bi
Ruveyda_ Pnryksl06 doktor bana decavit verdi genelde hamilelere bunu veriyorum dedi vitaminin zararı yok bebegin içinde faydalı mutlaka alman lazım
Pnryksl06 Meriwa 2 aylıkken doktora gitrim folik asit yazdı 1 ay kullandım tekrar kontrole gittiğimde de hiç bişey yazmadı
Ruveyda_ Nur_nur06 ama ilerleyen dönemlerde bebeğiniz büyüyecek ve sizden almaya baslıcak vitamınleri bu sefer sizin vücudunuzdan gidicek herşey sizin sağlıgınızı etkilicek sonucta vitamın bu zararı yok doktr yapmıyor mu tahlıl ona göre vermeli bence
Ruveyda_ Pnryksl06 vitamin asla kafaya göre alıncak bsey değil kan değerine göre alınması lazım. Belki d vitaminin çok düşük ve senin kafana göre aldıgın vitamın senin eksik vitamınıne ıyı gelmıcek içeriğinde yok belkide ..
Pnryksl06 Ruveyda_ doktora sormadan bişey yapmak istemiyorum ama o da yazmadı sadece sadece 1 ay kullandım 3. Ayımda kullandım onu da
Ruveyda_ Pnryksl06 kan testi yapmadı mı kafasına göre vitamin yazamaz zaten 5.ayda belkide alacak kan testini
Meriwa Pnryksl06 ben planlı gebe kaldım kalmadan önce folictrio kullandım 3 aylıktı içindeki sonra hamile kalınca 2. Ci kutu da diofol kullandım oda 3 aylıktı ondan dedim doktorlar bitirin diyolar genelde zararı yok vitamin ve folic kullanımın
Pnryksl06 Ruveyda_ geçen ay 2 li tarama testi yaptı bu ay da tekrar kan aldı bu ayın 27 sinde de detaylı ultrason yapacak