Frutti Kızlar 8 aylık hamileyken bebeğim karnında öldü şuan 4+6gunluk hamileyim böyle bir durum yaşayıp tekrar hamile kalan var mi
Ozgee11 Frutti Neden öldü canım ? Ben böyle bir durum yaşamadım ama söylersen ona göre yorum yaparlar
Glcnazz10 Frutti otopsi felan yapılmadımı canım neden öldügü söylenmedimi Allah yardmcn olsn ilk bebeginizmiydi rabbim insallah tekrar nasip eder
Frutti Glcnazz10 yapıldı canım oradada hicbir sorun çıkmadı gayet sağlıklıydi kalbi durdu bir anda ilk gebeligimdi
Glcnazz10 Frutti gecmis olsun Allah bi daha yaşatmasn böyle bir acıyı bnm arkadasimda da oldu ama o tam haftasını doldurmustu bebek karnında kakasını yutmus ölmüştü yani ölü dogdu malesef
Emossehmus Ewet bitanm 3 ay once bnmde 4 aylkkken bebegim karnimda öldü kalbi durmustu elimi bi bardak suya bile atmiyordum dusunun artk bebegimi normal dogum olarak sanci verilerek dogurdum bebegimi patarolojiye gonderelim ilk gebelik olduqu icin snraki gebelikte bi sorun yasamamak icin bi sknti cikmadi sonuclarda simdi ise 7 haftalik hamileyim ama bn ilk bebegimde cok kotu ruyalar goruyordum hep kan bizden iyileri kopek yilan ne akliniza gelirse hatta hastaneue kontrole gitmeden 3 gun once bi bebk kucagimdaydi dewamlo kacip saklaniyordum ama nwyden kimden kactigimi bilmiyorum uyandim.3 gun snra kontrolim vardi hastaneye gittim bebeginin kalbi 3 gun oncr durmus dedi tuylerim diken diken oldu bu ruya geldi aklima direk snra bu gebeligime baslar baslamaz kayinvalidem bu muska yaptirdi bna suanda takiuotum inanirmiism taktigim gubden beri hic kotu ruya gormuyorum ki bn boyle seylere asla inanmazdim saun 2 aylik olucam insallah rabbimin izniyle bebegimi kucagima alirimm bn ve butun annelerimiz rabbim olmayanlarin hepsinede nasip etsin🙏