Humeyra18 Babybel bana demisti gittigimde ama sonraki gittigim hicbir doktor demedi canim var mi yok mu bilmiyorum
Babybel Humeyra18 canım öyle bi durum çıkarsa inşallh çıkmasında yumurta geliştirici ilaç vericek olursa letu yu ni sor bu hafta gittiğimde içlerinde en iyi etki eden o dedi benim doktorum Aklında bulunsun diye söylüyorum
Humeyra18 zeynelbeyt valla canim bende oyle diyodum 2 ay hic takmadim yine olmadi o yuzden biseyler yapmaya devam 😊
Humeyra18 Babybel tamam canim saol hastaneye gidemiyorum zaten de 1 doktorum dedi bana onu sonrasnda da hem onun icin hep takviye gida olarak pholicaps diye bi hap verdi onu kullandiktan sonra hamile kalmistim
Humeyra18 ilyada burcu_1322 Yasemin00 zeynelbeyt Babybel Canlar napiyosunuz nasil gidiyor nasilsiniz 😊
burcu_1322 Humeyra18 canım sen ne durumdasın benim çatlama iğnesinin 16. Günü adete 5 gün var bekliyorum inşallah tutmuştur bu sefer ya 😊
Humeyra18 burcu_1322 insallah canim ben smdi ovulasyon gunlerinin takibine basliycam canim ibsallah bu ay olur
Yasemin00 Kızlar Şu güzel ayın hürmetine insallah Rabbim kucaklarınızı doldursun ellerinizi boş çevirmesin 🤲🤲
Humeyra18 burcu_1322 insallah canim her ay bi yikim olmasindan yoruldum artik isyan etmiyorum ama yinede insan kotu oluyo
ilyada Humeyra18 Canım pholicapsi nasıl kullandın 30 gün 2 tablet şeklinde mi bana da doktor vermişti düzenli içememiştim bu ay tekrar başlamak istiyorum kullanım şeklini unuttum
Humeyra18 ilyada günde 2 tanee canim ben p kutuyu bitirmeden hamile kalmistim oncekinde smdi de insallah tekrar basladim gunde 2 tane iciyorum ama saatlerini kacima belli bi saat belirle canim
Humeyra18 ilyada evet canim ben saatini hic aksatmazdim smdi yine aynisini yapiyorum insallah güzel sonuçlar alirsin 😊😘