Hashasim2020 Kuzular var mi benim gibi olan 😅 12. Haftadayım dudaklarım gümde 2 buçuk litre su içmeme rağmen kupkuru ve çatlak içinde 😂 iç kısmında aft Mıdır nedir küçük yaralar çıkar uçuklar çıkar valla var mı böyle olan 😫
Yasmnguull Hashasim2020 benim burun kenarlarım çatladı silmekten yaaa vazelin iyi geliyor suanda sürdüm zaten 😢😢😢
EsraaK Hashasim2020 Yaa bende bu 15 20 gündür dudak çatlakları kuruklar var yaa anlamadim neden oldu bende cok su iciyorum ama bilmiyorum 32.haftamiza gidiyoruz bizde
ozgeoz26 Merhaba bende 20. Haftamdayım 5. Haftamdan beri kuruluk ve çatlak sürekli oluyor herşeyi denedim geçmedi burnumda yara oluyor bepantol sürdüm dün gece uyumadan önce dudağıma sabah geçirmişti Onarıcı bakım kremi serisindendi.
Hashasim2020 ozgeoz26 aynen ben de nemlendiriyorum ama uzun zamandır hep çatlak hatta bazen yarılıp kanıyor ben de anlamadım
Melisabkc Bende aynı valla burnum sürekli kuru kan doluyor ve ağzım dudaklarım kuru yara içinde sebebi ne acaba 😔 suda içiyorum
Hashasim2020 Melisabkc benim de ağzım hep yara uçuk içi yara ben de anlamadım hep de su içiyorum meyve yiyorum vitaminlere bu hafta başladım