Merhabaa … burada herkesin doğum hikayesini okurdum şimdi sıra bana geldi . ♥️ 2018 mayıs ayında 35+4 de erken gelen bir oğlum vardı . Oğlum şu an 21 aylık ve tekrar hamileyim bugün 35+4 haftalık kızıma hamileyim.
1 haftadır bel ağrılarım aşırı derecede beni rahatsız ediyordu . Doktoruma ilk geldiğimde . 2 cm acıklıpım vardı ve doktorum ciger iğnesi yaptı.sonrasında her gece bel ağrılarım dayanılmazdı her akşam hastaneye geliyordu. Sancım cıkmıyordu ama bel ağrılarıma dayanamıyordum . Alttan tekrar muayene olduğumda kuyruk sokumu kemiğimin vajinamın tam arkasında olduğunu öğrendim ve minik kızımın baskılarından dolayı sancılarım dayanılmaz oluyordu. Ta ki bu sabaha kadar . Sabah 6-7 dk aralıklarla bazen 10 dk aralıklarla karnımda sancılarım vardı . Artık doktora gitmekten yorulduğum için gitmemeye karar vermiştim .ta ki bu sancıların belimde değil kasıklarımda olması dayanılmazdı ilk doğumdan tecrübemle hissetmiştim bugün doğuracaktım . Hemen ılık duşa girdim ve kahvaltıya oturdum resmen masada cıldırıaktım tuvalete gittiğimde nişanımın geldiğini gördüm doktorumu aradım ve direk hast geldik beni doğumhaneye aldılar. Alttan muayenemde 3cm acılmıştım ebe muayne sırasında doktoru arayın sancısı geldikçe açılıyor bebeği tutuyorum dedi . Lağmaaa yapıldı suyum açıldı odaya yatırdılar. Yarım saatte açılmam 8 cm olmuştu direk doğumhaneye gittik. Doltorum sezeryandaydı resmen doğuruyordum kafasını hissettim bebek geldi dedim doktorum girdi içeri Allahım ebelerimden razı olsun . Kızlar uzun oldu ama sorularınız varsa yanıtlarım
2 . Normal doğumum kesim yok 2 tane dikişlik sıyrığım var ebeye kes bile demiştim 2500 kılo kızım 50cm oğlumda 50 cm di 2800 gramdı.
Ben cok inanclı bir insanım her gece Kuran okurdum günde 3 kez Yasin okurdum hayatımda cok sıkıntılarım oldu kendimi tamamen kapatmıştım sadece Allah a sığındım hep du ettim evimde sancılanayım hastaneye doğuma gideyim diye tam istediğim gibi oldu . Sancılarım her geldiğinde dualarımı okudum bağırıp çağırmadım derin nefesler aldım evwt minicik kızım var ….
Allah tüm hamileleere Kolay doğumlar nasip etsin hepinizi seviyorummm 🥰