Karadeniz61 Merhaba arkadaşlar, yarın nasipse ilk kez gebelik testi yaptırcam. internetten açıkcası araştırmadım gebelik testinde aç-tok fark eder mi? Belli saate kadar mı yapıyorlar tecrübeli anne adaylarından yardım bekliyorum
tugbaayaz Karadeniz61 kan testi vereceksen aç tok farketmez canım sağlık ocağına gideceksen saat 10 kadar git 10 yada yanlış olmasın 11 den sonra kan almıyorlar
Karadeniz61 AtaMommy Gedonas17 hiç tecrübem olmadığı için ben kanla sanıyordum 🙈 ondan açmı tok mu diye sormuştum😂 11gün gecikti
AtaMommy Karadeniz61 suan varsa elinde yapsan cıkar 11 gün gecikmeye bende 10 gün gecikmeyle yapmıstım ilk testi idrarı damlatır damlatmaz zank diye çıktı 2. çizgi silik milik şekilde değil hemmde 😂
Karadeniz61 AtaMommy ben kendimi ifade edememişim ben sağlık ocağında falan gidecem, evde kendim yaptım silik çıktı iki testimde hala da olmayınca kan testi yaptırmak istedim
tugbaayaz Karadeniz61 ben yaptıracam dediğinde anladım canım kan vereceğini direk ondan evde yapılan idrar testi olayına hiç girmedim bile 😊😊
Karadeniz61 tugbaayaz ben iki defa idrarla yaptım aynı anda ikisinde de t çizgisi silik çıktı. Bukadar hiiiç gecikmedi kan testi istiyorum oyüzden bakalım😊
tugbaayaz Karadeniz61 o çizgi çıktıysa gebesin ama yinede kan ver tabi canım ona göre doktora gidersin keseyi bebeği görmek için hayırlı olsun 😍😊